ANNONS

OKQ8 har länge arbetat med hållbarhetsfrågor, både inom miljö och social hållbarhet. Nu väljer man att öppna upp den första drivmedelsfria stationen i Stockholm city. Och målgruppen förväntas främst vara de som inte äger en bil.

–        Vår första drivmedelsfria station är ytterligare ett bidrag till ett hållbart samhälle. Vi vill vara en del av den växande staden och anpassar oss utifrån de förutsättningar som finns. I innerstaden ser vi en potential att nå en målgrupp som inte äger bil genom biluthyrning, mat att äta ’on the go’ samt cykelstopp med pump, säger Alexandra William-Olsson, Kommunikationschef på OKQ8 Scandinavia.

Servicestationen är strategiskt belägen i Norrtull med närhet till både boende och företagare, men också nära E4:an och E20. Stationen erbjuder en stor bilpark med biluthyrning samt en cykelpump som är tillgänglig dygnet runt. Dessutom erbjuds god, enkel och fräsch mat och fika som går att ta med hem såväl som att äta i farten eller på stationen.

–        Vi fortsätter att erbjuda fräscha sallader, färskbredda smörgåsar och ekologiskt kaffe. Med våra nya förpackningar, anpassade för one-hand-food, blir matupplevelsen dessutom både enkel och kladdfri, säger Alexandra William-Olsson.

Stationen som är helt nybyggd öppnas den 22 juni och ligger på Sveavägen 155, vid Norrtull. På plats finns kunnig personal inom bilistiska produkter och tjänster samt mat och dryck. Det går redan nu att hyra bilar från butiken.

OKQ8