Säsongsoptimerad diesel

Säsongsoptimerad diesel

Nu finns OKQ8:s säsongsoptimerade diesel för sommarhalvårets väder och väglag på stationerna. Dieseln hos OKQ8 rengör motorn för att ge mjukare gång, mindre förbrukning och mer effekt – skonsamt för både motor och miljö.

OKQ8 optimerar dieseln på sina stationer efter årstiderna. Den rengör motorn för att ge mjukare gång, mindre förbrukning och mer effekt. Med hjälp av rengörande additiv tar dieseln effektivt bort sot och beläggningar i motorn, vilket är skonsamt för både ekonomin och miljön. I oktober månad anpassas dieseln för vinterklimatet för optimal drift året runt.

– Vi väljer vår diesel med största omsorg och kan därför stolt säga att vi erbjuder en av de renaste dieslarna som finns på Europamarknaden idag. Vi är en möjliggörare för människor i rörelse och ser till att din motor alltid har optimala förutsättningar – oavsett väder och säsong, säger Erik Stenströmer Moglia, Kategorichef drivmedel på OKQ8 Scandinavia.

Dieseln innehåller upp till 30 procent förnybar diesel och sänker CO2-utsläppen med cirka 25 procent.

– Vi utvecklar ständigt våra drivmedel och strävar efter att erbjuda alternativ med en minskad miljöpåverkan. Vår diesel bidrar till en lägre bränsleförbrukning och innehåller dessutom en hög andel förnybart, säger Erik Stenströmer Moglia.

OKQ8

Foto/Källa: OKQ8

Läs också

Banddriven skotare skonsammare

Banddriven skotare skonsammare

En skotare med banddrift. Det är något som testats inom det banbrytande projektet ”Gentle” som drivs av Skogforsk. Resultatet kan...

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar