ANNONS

Telit RoadStar RS900 är en robust GSM telefon med 3G för fast installation i fordon och är speciellt anpassad för yrkesfordon som buss, lastbil, skogsmaskiner, arbetsfordon etcetera. Telefonen lanserades av Ingenjörsfirman M Sjöberg AB på årets MaskinExpo i slutet av maj.

Robusta och pålitliga RoadStar RS900 har extern mikrofon och separat högtalare för handsfree samtal samt en telefonlur för privata samtal. En extern GSM-antenn ger förbättrad mottagning i områden med dålig GSM-täckning. Telefonen har tydliga knappar på tangentbordet och en högupplöst färgdisplay med användarvänligt menysystem.

Telit är en internationell koncern med huvudkontor i England. Företaget har merparten av sin försäljning i USA, Canada och Sydamerika, men finns med sina robusta mobiltelefoner för yrkesbruk även i England, Tyskland och Italien. I Norden sker distributionen via Ingenjörsfirman M Sjöberg AB, som nu kompletterar Parrot handsfree och Carcomm mobilhållare med Telit fordonstelefoner.

Fakta Roadstar RS900:

 • Fast installation.
 • Full duplex handsfree.
 • Yttre GSM antenn.
 • Quadband 3G GSM/GPRS/EDGE.
 • Tangentbord med stora knappar.
 • Lättläst display med uppförstorat typsnitt och svensk meny.
 • Extern mikrofon.
 • Separat högtalare med kraftfullt ljud.
 • Telefonlur med 1,5 meter spiralkabel för privata samtal.
 • Enkel växling mellan handsfree och telefonlur.
 • Fyra versioner finns: standard, med GPS, med RS232 anslutning eller med PTT (Push To Talk).
 • 12/24 Volt.

Ingenjörsfirman M Sjöberg AB