Svenstigs väljer Dekra för kvalitetskontroller

Svenstigs väljer Dekra för kvalitetskontroller

Svenstigs, som är auktoriserad återförsäljare och fullserviceanläggning för bl.a. VW, Audi, Skoda, Seat och VW Transportbilar i Värnamo och Gislaved, har avtalat samarbete inom kvalitetsutveckling med Dekra angående stickprovskontroller av utförda verkstadsarbeten.
– Med en utomstående och opartisk aktör som Dekra kan vi seriöst följa upp utvecklingen av vår verksamhet och trygga den inför framtiden. Servicemarknaden är mycket viktig för oss att skapa god kundlojalitet och bevara vårt varumärke, menar Johan Enell, Servicemarknadschef Svenstigs Bil AB.
– Det är glädjande för oss att en etablerad VW återförsäljare väljer oss som partner för att säkra kundnöjdhet och intern verkstadskvalitet, säger Frank Schubert, vd Dekra Quality Management AB.
Dekra erbjuder ett antal produkter som stärker kundrelationer och teknisk kvalitet. DVK erbjuds till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK innebär kvalitetskontroll av utfört verkstadsarbete, både inom den administrativa som den tekniska delen.

Dekra

Bilden: Från vänster Mats Nilsson, Regiontekniker DEKRA Quality Management AB och Johan Enell, Servicemarknadschef Svenstigs Bil AB. Foto/Källa: Dekra.

Läs också

Berners i Sundsbruk anlitar Dekra

Berners i Sundsbruk anlitar Dekra

Berners Person & Transportbilar som är auktoriserad återförsäljare och serviceanläggning för Audi, VW, Skoda, Seat och VW Transportbilar väljer...

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar