Den första säsongen som återförsäljare av Eberspächer Hydronic vattenvärmare har varit en succé, och nu utökar Abkati sortimentet med luftvärmare från Eberspächer med luftvärmarna Airtronic. Eberspächer Airtronic är en serie luftvärmare som fungerar oberoende av fordonets eget temperaturregleringssystem och lämpar sig för transportbilar, entreprenadmaskiner och lastbilar. De används året runt och är särskilt populära inom varutransportbranschen för till exempel bröd- och blombilar.
– Airtronic luftvärmare ger omedelbar värme där det behövs: I kupén, hytten eller lastutrymmet. Airtronic är därför den idealiska lösningen för alla typer av nyttofordon såsom grävmaskiner, timmerfordon, hjullastare och varutransportbilar, säger Vesna Bengtsson, ansvarig inköpare.
Inför sommarsemestern passar Airtronic dessutom till husbilen när man vill ha värme snabbt och behöver en lösning för längre drifttider. Även för båten finns smidiga lösningar.
För mer information kontakta Vesna Bengtsson, vesna.bengtsson@abkati.se, 040-31 55 04.

Abkati grundades 1929 och är en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-the-road-maskiner. Företaget tillhandahåller ett av marknadens största utbud med över 7000 artiklar av i första hand tillbehör till tunga fordon från 3,5 ton samt fordon och maskiner inom skog och lantbruk.

ABKATI