Hydroscands nya presskopplingar för spiralslangar i 47-serien är ett större och mer flexibelt sortiment med många olika vinkelförhållanden och dropplängder.
Hydroscands kopplingar i 47-serien kräver inte invändig skalning vilket gör monteringen enklare och sparar tid, samt att mindre maskinutrustning behövs. Beroende på slangtyp kan kopplingen användas helt skalfritt.
– Det bredare sortimentet med fler artiklar gör att vi enkelt kan lösa montage med slang och ledningskomponenter på de flesta maskiner. Även maskiner vars utrymmen och unika lösningar kräver ett kompaktare slangmontage, säger Michael Rudén, försäljningansvarig högtryck på Hydroscand i Sverige.
I samband med lanseringen av den nya kopplingsserien släpper Hydroscand även två nya spiralslangar; Deltaflex 4 CT och IsoBar 350 CO Rock, som är helt skalfria med nya kopplingarna i 47-serien.

Hydroscand