Lövångers Bygg har tagit fram ett nytt webbverktyg där vem som helst kan skapa sitt alldeles eget garage, fritidshus, stall eller maskinhall. Fritt efter sina egna önskemål och behov. I verktyget väljer man byggnadens proportioner och tillval som exempelvis grund, yttertak, isolering, dörrar, portar samt fönster. Det går även att få offert och bygglovsritningar direkt.

– Med vår nya webb och konfigurator kan alla enkelt skapa sin egen byggnad på sina egna villkor eller välja någon ur vårt färdiga sortiment, säger Jonas Sjölin, vd för Lövångers Bygg.

Verktyget är en del av Lövångers Byggs nya hemsida, lovangersbygg.se, där man även hittar information om alla monteringsfärdiga garage, maskinhallar, stall och fritidshus konstruerade med Lövångers Byggs unika väggblocksystem. På hemsidan finns även inspiration inför byggandet och nyttiga byggtips.

– Vår ambition är att göra det riktigt enkelt att bygga ett eget garage, fritidshus, stall eller en egen maskinhall, i allt från val av modell till färdigställande. Vi vet att de flesta som ska bygga söker information på egen hand på internet och gör det när det själva har tid. Med den nya hemsidan finns vi alltid tillgängliga så att de kan göra sitt val i lugn och ro, förklarar Jonas Sjölin.

Lövångers Bygg