Nu kan du hålla 26 skruvmejslar i samma hand och växla mellan dem med ett enda tryck på en knapp. Nya LiftUp 26one från Wiha sparar tid och utrymme, och är samtidigt ergonomisk att använda.

Tyska Wiha har tillverkat kvalitetsverktyg sedan 1939, och är idag en av världens ledande tillverkare av handverktyg för professionellt bruk. Nu har Wiha utvecklat ett handverktyg som rymmer totalt 26 skruvmejslar. 13 unika, dubbla bits med totalt 26 av de vanligaste profilerna kombineras i ett enda verktyg, där du enkelt kan välja och sätta tillbaka bitsen genom att trycka på en knapp.

Verktyget sparar både tid och ger utrymme i verktygslådan eller -bältet när det räcker med bara en enhet för allt. Vikten hålls även till ett minimum, eftersom LiftUp 26one trots det höga antalet skruvmejslar inte väger mer än omkring 200 g.

Designmässigt baseras LiftUp 26one® på sin föregångare från Wiha LiftUp-familjen med ett magasin inuti handtaget som ger enkel tillgång till de 26 olika bitsen. Multikomponenthandtaget uppfyller därmed den moderna hantverkarens krav på effektivitet, och ligger bra i handen med sin ergonomiska design. Handtaget är utrustat med glidsäkert SoftFinish-grepp, som ytterligare bidrar till att göra verktyget både bekvämt och säkert att använda.

Wiha Nordic A/S