Ny 1K primer-surfacer

Ny 1K primer-surfacer

För verkstäder som eftersträvar ökad produktivitet, snabbt utförande och snabbhärdade produkter har Cromax® tagit fram en ny 1K primer-surfacer: UV-A Primer-Surfacer PS1410.

”Vår nya UV-A Primer-Surfacer PS1410 ger verkstäderna en rad fördelar vad gäller produktiviteten. En av de främsta fördelarna är att den går väldigt snabbt att applicera,” berättar Rolf Arvidsson, Produktchef Cromax Skandinavien ”UV-A Primer-Surfacer PS1410 bidrar till att öka produktiviteten på verkstäderna tack vare den korta torktiden på tre till sex minuter med de flesta UV-A-lampor som finns på marknaden, samt möjligheten att slipa så snart produkten har härdats.”

Produkten kan appliceras direkt på slipade och rengjorda ytor, stål och galvaniserat stål, delar med elektroforeslack samt originallack i ett och ett halvt skikt, utan att man behöver använda aktivator eller förtunning. Den är också lämplig för plastytor, men dessa måste förbehandlas med en Plastic Adhesion Promoter.

Resultatet blir en jämn och lättslipad yta, med utmärkt utfyllnad, god hårdhet samt mycket liten tendens till slipkanter, vilket gör UV-A Primer-Surfacer PS1410 särskilt väl lämpad för små reparationer och panelreparationer.

UV-A Primer-Surfacer PS1410 har en semi-transparent grå färg och finns i 1-litersburkar. Den kommer också att säljas som en sprayprodukt: UV-A Primer-Surfacer PS1410A.

Du hittar mer information om UV-A Primer-Surfacer PS1410 och UV-A Primer-Surfacer PS1410A på hemsidan.
www.cromax.com/se

Läs också

Ny high solid klarlack

Ny high solid klarlack

Cromax introducerar CC6500 High Performance VOC Clear, en universell klarlack som lämpar sig för allt från små reparationer till hela...

Kraftfull spektrofotometer

Kraftfull spektrofotometer

Cromax introducerar ChromaVision Pro Mini – en ny, liten, kraftfull spektrofotometer för snabbare kulörmatchning som blir rätt på första...

Aktuellt

ANNONS ▼
Enklare fuska med vägmätaren

Enklare fuska med vägmätaren

Nordens största fordonsbranschförening, SFVF, varnar för att bilägare blir lättare att lura när avancerad teknik införs.

Årets Djurtransportör 2018

Årets Djurtransportör 2018

Djuromsorg, punktlighet och stort kundfokus gör att Kils Djurtransporter AB har utsetts till Årets Djurtransportör 2018.

Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna tecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som levererade ännu en lift till Ryds Glas.

Mobil laddningsstation för elbilar

Mobil laddningsstation för elbilar

Volkswagens kommande mobila laddningsstation för eldrivna fordon behöver ingen extern elförsörjning och kan sättas upp där den behövs.

Fler artiklar