Batteridriven fettspruta

Batteridriven fettspruta

Dewalts utökar sitt XR-system ytterligare med lanseringen av en batteridriven fettspruta, DCGG571M1.

Fettsprutan har en kraftfull motor och pump som enkelt rensar igensatta kopplingar. Arbetstrycket är 690 bar/10.000 PSI. Med variabel hastighet och maximal flödeshastighet på 147 g per minut får man en hög produktivitet. Rutinsmörjning utförs dubbelt så snabbt som med en manuell fettspruta. Fettsprutan används med standard-tub (400 g) men kan även bulkfyllas.

Verktyget har en ventil som gör att du kan ta bort överflödig luft vid laddning av fett och ett innovativt pumpfilter som förhindrar att smuts tränger in.

Fettsprutan levereras med ett Dewalt 18 V 4,0 Ah XR-batteri som klarar av att tömma upp till 16 tuber på en laddning. Verktyget är även utrustat med en LED-lampa för belysning av mörka utrymmen samt axelrem och 1 meter slang för att enkelt komma åt svåråtkomliga kopplingar.

För mer information om Dewalts produkter, besök www.dewalt.se

Dewalt erbjuder 3 års förlängd garanti för alla XR-verktyg vid registrering på hemsidan.

Dewalt Sverige

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Enklare fuska med vägmätaren

Enklare fuska med vägmätaren

Nordens största fordonsbranschförening, SFVF, varnar för att bilägare blir lättare att lura när avancerad teknik införs.

Årets Djurtransportör 2018

Årets Djurtransportör 2018

Djuromsorg, punktlighet och stort kundfokus gör att Kils Djurtransporter AB har utsetts till Årets Djurtransportör 2018.

Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna tecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som levererade ännu en lift till Ryds Glas.

Mobil laddningsstation för elbilar

Mobil laddningsstation för elbilar

Volkswagens kommande mobila laddningsstation för eldrivna fordon behöver ingen extern elförsörjning och kan sättas upp där den behövs.

Fler artiklar