Safegrip är ett utmärkt hjälpmedel om du kört fast med din personbil, husbil eller ditt transportfordon och som fungerar lika bra på snö o is på vintern som på leriga underlag på sommaren.
Produkten är ett snabbmonterat slirskydd i universal-utförande som passar de flesta hjul i personbilsstorlek. Ett Safegrip-kit består av åtta slitstarka spännremmar i formbar och köldtålig TPUplast.
Remmarna är förstärkta med ett grovmönstrat metallbeslag som ger ett utmärkt grepp även på is. Safegrips konstruktion gör att man monterar produkten utan att riskera att skada fälgen. Kittet ärförpackat i en smidig transportväska tillverkad i vattenavstötande material.
Safegrip kan användas som halkskydd i förebyggande syfte vid körning på vintervägar, men kan också, tack vare sin smidiga konstruktion och unika låsanordning, monteras på ett fordon som redan kört fast. Montera upp till fyra remmar per drivhjul och ta dig loss oavsett om du kört fast i snö, sand
eller lera. När du väl kommit loss kan du snabbt och lätt demontera remmarna, packa ner dem i väskan och köra vidare.

www.safedriving.se