Pon och Caterpillar har tillsammans med sociala mediebyrån Gravel tagit fram och utvecklat ett spel som lanserades den 21 november. Tanken bakom är att på ett roligt sätt skapa ett mervärde och samtidigt lyfta in teknologiska inslag kring maskinerna. Spelet är webbaserat och all trafik drivs från Facebook. Genom att delta är du också med i en tävling där du kan vinna fina priser som t.ex. VR-glas ögon, en mobiltelefon och Cat-produkter.

Med spelet vill man skapa ett mervärde och engagemang med kunder, maskinförare och alla andra som är intresserade av Pon och Caterpillar. Förhoppningen är bland annat att besökarna ska intressera sig mer för de teknologiska lösningar, bland anant Cat Grade Control, Cat Production Measurement  och övriga teknologiska lösningar som Pon och Caterpillar erbjuder och som ger verksamheter möjligheten att bli mer kostnadseffektiva.

Spelet går ut på att få så hög poäng som möjligt. Poängen baseras på tiden du kört hjullastaren och när energin tar slut är spelet över. Du styr med musen alternativt tummen och flyttar hjullastaren sidled. Genom att köra på ett miljövänligt sätt och samla bränsle till hybriden maximerar du din score.

Undvik objekt som reducerar hjullastarens energi och åk över objekt som minskar energiförbrukningen för att komma så långt som möjligt! Undvik stenar och oljespill, åk över eco-drive löv, Cat-olja och batterier.

Genom att delta i spelet är du också med i en tävling där du kan vinna fina priser. Nya vinnare utses varje vecka under sex veckor fram till nyårsafton. Det finns också funktioner att dela vidare spelet så att även vänner och familj kan delta och vinna fina priser som t.ex. VR-glasögon, en mobiltelefon och Cat-produkter.

 Länk till spelet: https://www.cat-spelet.se

www.pon-cat.com/equipment/se