Företaget SmartDok har vunnit den nationella delen av RSM European Business Awards, ”The ELITE Award for Growth Strategy of the Year” för 2016/17.

Det är andra året i rad som SmartDok vinner den prestigefyllda utmärkelsen i Norge och det är till stor del på grund av den starka tillväxten på den svenska marknaden som företaget vunnit årets utmärkelse.

Enorm tillväxt

– Under 2016 har vi upplevt ett ökat intresse för våra produkter, och tillväxten har varit mycket stor räknad i antal kunder, säger Steffen Nerdal,vd i SmartDok AB, i en kommentar.

Företaget har blivit en stor och viktig aktör i Skandinavien för bygg- och anläggningsbranschen för digital tidrapportering och för att hålla full kontroll över projekten. SmartDok består av tio moduler som hjälper branschen att arbeta smartare och enklare.

Allt från maskinmodul med möjlighet för uppföljning av besiktning av fordon och service av grävmaskiner, formulär/bild-modul för hantering av checklistor, egenkontroller och hantering av avvikelser, och en gratis ID06-ackrediterad Personalliggare som är marknadens enklaste system som hjälper dig att uppfylla den nya lagen inom byggbranschen.

– Förra året vann SmartDok kategorin för den mest innovativa lösningen, som bekräftar att lösningen är riktig bra. Våra kunder tycker bevisligen att SmartDok är ett system som hjälper dem med att få mer lönsamma projekt, säger Steffen.

– SmartDok har alltid haft som vision att göra saker smart och enkelt – så att entreprenörerna i branschen kan arbeta smartare och mer effektivt, fortsätter han och passar på att berätta att SmartDok Personalliggare fortfarande är gratis.

– Och till er som fortfarande betalar för Personalliggaren: Kontakta oss idag så hjälper vi dig! Avslutar Steffen.

SmartDok AB

Bilden: SmartDok har alltid haft som vision att göra saker smart och enkelt, säger Steffen Nerdal på SmartDok. Foto: Lasse Sørnes