Lanserar egen skopserie

Lanserar egen skopserie

Caterpillar började under hösten lansera en ny skopserie. Serien passar perfekt för den Skandinaviska marknaden med robusta produktegenskaper, grindfästen och att de är optimerade för Caterpillars nya tiltrotatorer.

Först ut är kabelskopor och planeringsskopor med S60- och S70-fästen. De riktar sig till grävmaskiner med maskinvikter mellan 12 och 24 ton.

Skoporna som bär Caterpillars varumärke är framtagna och anpassade för den professionella användaren som prioriterar funktion, kvalitet och hållbarhet. Materialet består av Hardox och skoporna har utrustats med extra slitytor på utsatta områden. Designen är anpassad för att grävning, planering och lossning ska vara optimal. Skoporna är gjorda för arbeten som kräver precision i till exempel trånga miljöer, runt rör, i kabelgravar eller nära väggar och grunder.

– Bra skopor har alltid haft hög efterfrågan. Fördelarna med den nya serien är att de är robusta och helt anpassade med utformning, vikt och geometri efter grävmaskinen, tiltrotatorn och användarnas behov. De kommer dessutom att finnas i lager för snabb leverans, berättar Anders Forsberg som är Pons produktchef för grävmaskiner.

– Caterpillars nya skopserie och tiltrotatorer kommer att förenkla mycket för alla kunder som vill ha helhetslösningar. Nu blir det enkelt att köpa kompletta paket med grävmaskin och garanterat anpassade tillbehör, säger Anders.

Skoporna började säljas under oktober och de första leveranserna skedde i november.

Pon Equipment AB

Foto/Källa: Pon Equipment AB

 

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar