Hydroscand i Hallsberg utökar

Hydroscand i Hallsberg utökar

Hydroscand i Hallsberg flyttar till större lokaler i samma område som tidigare.

Den 2 januari flyttade Hydroscand in i Hallsberg i nya lokaler i samma område som tidigare. De nya lokalerna är större och mer lättillgängliga för kunden. I och med utökningen har vi haft möjlighet att utöka sortimentet kraftigt samt anpassat ytterligare anpassat det till den lokala marknaden.
Daniel Mikaelsson driver butiken och har mångårig erfarenhet av branschen. Tidigare har Daniel arbetat på Hydroscand i Arboga.
– Utökningen i Hallsberg tillsammans med de två slangservicebutikerna i Örebro, samt tjänsten SlangExpress, förstärker tillgängligheten och servicen i Närke ytterligare ett snäpp, säger Pontus Nygren, Marknadschef på Hydroscand i Sverige.

Hydroscand är ett familjeföretag som grundades 1969 i Stockholm. Sedan dess har företaget expanderat och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Idag har Hydroscand närmare 60 butiker i Sverige och finns representerade i ytterligare 18 länder i Europa, Asien och Afrika.

Hydroscand

Bilden: Daniel Mikaelsson, butiksansvarig i Hallsberg. Foto/Källa: Hydroscand.

Läs också

Utökat sortiment spiralslang

Utökat sortiment spiralslang

Nu utökar Hydroscand sortimentet med tre nya, flexibla, lättmonterade spiralslangar. De tre slangarna är utformade för olika tryckklasser, 280...

Egeflex-slang i fler dimensioner

Egeflex-slang i fler dimensioner

Nu utökar Hydroscand sortimentet av slang med två nya dimensioner av Egeflex 2 (flätad hydraulslang) i. De nya dimensionerna...

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar