Trådlös slipmaskin

Trådlös slipmaskin

Med GSS 18 V-LI Professional är Bosch den första tillverkaren på marknaden att lansera en trådlös 18 V slipmaskin. Slipmaskinen ger enligt tillverkaren hantverkare och målare ökad flexibilitet vid slipning jämfört med liknande modeller från Boschs konkurrenter. Grundskiktet har tre olika plattor, varav en kvadratisk, en rektangulär och en trekantig som hantverkare kan använda för att snabbt och enkelt ställa in sina slipmaskiner inför varje uppgift. Sandpappret fästs med hjälp av ett Easy Fit-klämsystem eller ett mikromonteringssystem (velcro). Med en vikt på endast 1,5 kg är vektyget lätt, och tack vare de mjuka och ergonomiska handtagen kan det enkelt flyttas i olika riktningar med endast en hand.

Klarar tuffa områden som annars är svåra att nå
Med den trådlösa slipmaskinen GSS 18 V-10 Professional kan hantverkare arbeta över huvudhöjd och på platser som annars är svåra att nå. Verktyget gör det även enklare att slipa på känsliga material eftersom den inte har några sladdar som kan skada den polerade ytan. Den trådlösa slipmaskinen kan köpas med en fyrkantig slipplatta eller med alla tre olika slipplattor.

Slipmaskinen har ett effektivt vakuumsystem som skyddar både hälsa och verktyg under arbetet då dammet sugs upp av mikrofiltret i den tillhörande dammlådan.

Rekommenderat pris för GSS 18 V-LI i L-BOX: 1 345 kr.
Den trådlösa slipmaskinen finns tillgänglig från januari 2017.

Bosch

Läs också

Trådlös vinkelslip

Trådlös vinkelslip

Bosch lanserar världens första trådlösa vinkelslip för professionella hantverkare som är utrustad med en Connectivity-funktion, vilket betyder att verktyget...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar