2K-spackel för lackering av plastkomponenter

2K-spackel för lackering av plastkomponenter

I och med lanseringen av sin Standoflex Plastic Stopper U1030 utökar Standox sitt sortiment av lackprodukter avsedda för reparation av plastytor. Detta spackel är speciellt utvecklat för applicering på komponenter av hårdplast och medelhård plast.

Tack vare dess goda vidhäftningsegenskaper gör Standoflex Plastic Stopper U1030 det lätt att bygga upp en spackelyta både på lackerade och olackerade plastkomponenter. 2K-spacklet aktiveras med hjälp av den medföljande speciella härdaren, och det kan appliceras direkt på plastunderlag. Det ger en mycket flexibel spackelyta som är praktiskt taget porfri. Om det används i kombination med Standoflex Plastic Primer U3060 kan spacklets vidhäftning förbättras ytterligare. Standoflex Plastic Stopper U1030 torkar på bara 15 minuter vid ugnstorkning, och på 30 minuter vid lufttorkning. När det väl har torkat är det lätt att slipa, och dess flexibilitet ökar hållbarheten på reparationen avsevärt.

Standoflex Plastic Stopper U1030 är svart, liksom de flesta plastdetaljer. Härdaren, som medföljer inuti burkens lock, är vit och ger på så vis lackerarna en extra visuell kontroll för att se att de två beståndsdelarna har blandats fullständigt.

Standox-verkstäder kan få mer information om Standoflex Plastic Stopper U1030 från sin lokala representant eller på www.standox.se.

Aktuellt

ANNONS ▼
Nu är nya Toyota RAV4 här

Nu är nya Toyota RAV4 här

Nyutvecklad fyrhjulsdrift, supereffektiv elhybridteknik och helt ny plattform – nu är nya Toyota RAV4 här!

Fler artiklar