2K-spackel för lackering av plastkomponenter

2K-spackel för lackering av plastkomponenter

I och med lanseringen av sin Standoflex Plastic Stopper U1030 utökar Standox sitt sortiment av lackprodukter avsedda för reparation av plastytor. Detta spackel är speciellt utvecklat för applicering på komponenter av hårdplast och medelhård plast.

Tack vare dess goda vidhäftningsegenskaper gör Standoflex Plastic Stopper U1030 det lätt att bygga upp en spackelyta både på lackerade och olackerade plastkomponenter. 2K-spacklet aktiveras med hjälp av den medföljande speciella härdaren, och det kan appliceras direkt på plastunderlag. Det ger en mycket flexibel spackelyta som är praktiskt taget porfri. Om det används i kombination med Standoflex Plastic Primer U3060 kan spacklets vidhäftning förbättras ytterligare. Standoflex Plastic Stopper U1030 torkar på bara 15 minuter vid ugnstorkning, och på 30 minuter vid lufttorkning. När det väl har torkat är det lätt att slipa, och dess flexibilitet ökar hållbarheten på reparationen avsevärt.

Standoflex Plastic Stopper U1030 är svart, liksom de flesta plastdetaljer. Härdaren, som medföljer inuti burkens lock, är vit och ger på så vis lackerarna en extra visuell kontroll för att se att de två beståndsdelarna har blandats fullständigt.

Standox-verkstäder kan få mer information om Standoflex Plastic Stopper U1030 från sin lokala representant eller på www.standox.se.

Läs också

Standox lanserar Standopedia

Standox lanserar Standopedia

Standox tillhandahåller en ny tjänst: Standopedia är ett nytt hjälpmedel som innehåller massvis av tips och råd om billacksreparationer...

Aktuellt

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport förvärvar Pilotene Transport AS och rycker därmed allt närmare målsättningen att bli marknadsledande på snabba transporter i Norden.

ANNONS ▼
Vägtrafiken i april

Vägtrafiken i april

Under april 2019 omkom 17 personer och 1 224 personer skadades i vägtrafiken.

Se upp för piratkopierade bildelar

Se upp för piratkopierade bildelar

Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) varnar verkstäder och bilägare för att montera in bildelar om ursprunget av delen är okänd.

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Fler artiklar