Produktnyheter

Nytt bilschampo med tre olika rengöringsnivåer

Nu lanserar Turtle Wax ett biltvättmedel som går att anpassa efter smutshetsgraden på bilen.

Nya Turtle Wax M.A.X.-Power är unikt i sitt slag och enligt tillverkaren i dagsläget det enda bilschampot med vilket man kan anpassa tvättblandningen efter hur smutsig bilen är. Traditionella rengöringsmedel som är dedikerade för biltvätt har samma pH-neutrala nivå oavsett mängd schampo som tillsätts. Turtle Wax M.A.X.-Power är däremot annorlunda – ju mer av medlet man använder, desto starkare blir rengöringskraften.

De rengörande egenskaperna ändras alltså beroende av hur stor andel Turtle Wax M.A.X.-Power som blandas med vattnet i tvätthinken. På förpackningen finns tydliga instruktioner för en rätt blandning beroende på vilken rengöringsnivå som behövs:

  • 1 deciliter till en hink med 4 liter vatten för vardaglig smuts och fett, vilket resulterar i en effektiv rengöring.
  • 2 deciliter för kraftigare smuts såsom vägsalt och fågelspillning. Genom att höja pH-värdet ändras också schampots egenskaper.
  • 3 deciliter för extrem rengöring genom att pH-värdet samt rengöringskraften maximeras. En lämplig blandning för exempelvis kåda, bromsdamm, insektsrester etc.

Blandningen i Turtle Wax M.A.X.-Power är superskummande och har en angenäm doft. Produkten kan användas på alla typer av fordon och lacker samt för rengöring av bilglas, fälgar, strålkastare m.m. Förpackningen är på 2,95 liter.

Seab