Tidsbesparande bilvärmelösning

Tidsbesparande bilvärmelösning

”Den är sjukt smart, men ändå så enkel” säger Jens Holmström, produktchef på KG Knutsson AB. Med det nya grenuttaget får mekanikern nya alternativ vid montering av Calix motorvärmare.

”Vårt nya grenuttag H ingår i vår satsning på att göra smartare lösningar för montören”, säger Jens Holmström. ”De är viktiga för oss och vi strävar hela tiden efter att göra våra produkter så optimala som möjligt ur monteringssynvinkel. Det var även med montörerna i åtanke som vi tog fram det nya kupévärmarfästet Quick Clip.”

Fördelarna med grenuttag H är flera. Montören slipper extra kabeldragning där motorutrymmet tidigare kunde tvinga fram nödlösningar. Det innebär även större valfrihet eftersom det finns tre möjliga utgångar, ett för motorvärmaren, ett för kupévärmaren och ett extra för en eventuell batteriladdare. Sist men inte minst så är H-kopplingen nästan hälften så stor som den gamla Y-kopplingen.

Grenuttag H är Calix nya standardgrenuttag och kommer att fasa ut det gamla grenuttag Y ur grenlednings- och komfortsatserna, men grenuttag Y kommer fortsatt att finnas kvar i sortimentet.

K G Knutsson AB

Läs också

Årets leverantör 2017

Årets leverantör 2017

När Lesjöfors Automotive AB fick utmärkelsen Supplier of the Year 2016 lovade försäljningschefen Christer Stark att man skulle jobba...

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar