Tidsbesparande bilvärmelösning

Tidsbesparande bilvärmelösning

”Den är sjukt smart, men ändå så enkel” säger Jens Holmström, produktchef på KG Knutsson AB. Med det nya grenuttaget får mekanikern nya alternativ vid montering av Calix motorvärmare.

”Vårt nya grenuttag H ingår i vår satsning på att göra smartare lösningar för montören”, säger Jens Holmström. ”De är viktiga för oss och vi strävar hela tiden efter att göra våra produkter så optimala som möjligt ur monteringssynvinkel. Det var även med montörerna i åtanke som vi tog fram det nya kupévärmarfästet Quick Clip.”

Fördelarna med grenuttag H är flera. Montören slipper extra kabeldragning där motorutrymmet tidigare kunde tvinga fram nödlösningar. Det innebär även större valfrihet eftersom det finns tre möjliga utgångar, ett för motorvärmaren, ett för kupévärmaren och ett extra för en eventuell batteriladdare. Sist men inte minst så är H-kopplingen nästan hälften så stor som den gamla Y-kopplingen.

Grenuttag H är Calix nya standardgrenuttag och kommer att fasa ut det gamla grenuttag Y ur grenlednings- och komfortsatserna, men grenuttag Y kommer fortsatt att finnas kvar i sortimentet.

K G Knutsson AB

Läs också

Årets leverantör 2017

Årets leverantör 2017

När Lesjöfors Automotive AB fick utmärkelsen Supplier of the Year 2016 lovade försäljningschefen Christer Stark att man skulle jobba...

Aktuellt

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport förvärvar Pilotene Transport AS och rycker därmed allt närmare målsättningen att bli marknadsledande på snabba transporter i Norden.

ANNONS ▼
Vägtrafiken i april

Vägtrafiken i april

Under april 2019 omkom 17 personer och 1 224 personer skadades i vägtrafiken.

Se upp för piratkopierade bildelar

Se upp för piratkopierade bildelar

Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) varnar verkstäder och bilägare för att montera in bildelar om ursprunget av delen är okänd.

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Fler artiklar