Äggtrick med grävmaskin en viral succé

Äggtrick med grävmaskin en viral succé

Hur serveras ett frukostägg med en grävmaskin utan att ägget går sönder? Pons film ”Äggtricket” visar precis det här och har blivit en äggande succé på Facebook.

– När vi gjorde filmen och publicerade den visste vi att filmen var någonting extra men vi kunde inte ana att den så snabbt skulle bli en sån stor succé, berättar Pon Equipments marknadschef Åsa Renhult.

På mindre än en vecka har filmen 44 000 visningar på Facebook!

Samspel mellan teknologi och förare

– Tanken med filmen är att den ska glädja och locka till interaktion, att förare kan utmana sig själv och andra förare. Samtidigt vill vi visa vad dagens moderna maskiner, utrustning och teknologi kan göra, vilken smidighet och precision som är möjlig i samspel med föraren, berättar Joakim Lundberg, marknadskoordinator, Pon Equipment.

Filmen visar när maskinföraren Kristian ”Krille” Eriksson i Rengsjö flyttar ett ägg med skopan, placerar det i en äggkopp och sen serverar det på frukostbordet med hjälp av tiltrotator och grip. Till sist knäcker han skalets topp med skopan och ägget är färdigt att äta.

– Det är ett roligt och unikt exempel på hur förare, maskin och teknologi kan samverka, säger Joakim.

Grävmaskinen som medverkar är nya bandgrävaren Cat 315F, utrustad med tiltrotator, grip och grävsystemet Cat Grade Control. En kombination som maximerar precisionen och förarens kontroll.

Äggtricket är inte bara en film

– Förutom att det är en film är äggtricket en utmaning där vi bjuder in alla som vill testa sina färdigheter på ett lite annorlunda sätt, säger Joakim.

Var med i utmaningen!

Vill du delta så är det bara att skaffa några ägg och sätta igång!

Testa, filma och dela när du gör #äggtricket. Dela filmen via Pon Equipments Facebook-sida

Läs mer om utmaningen här: www.pon-cat.com/aggtricket

Länk till filmen på Facebook: Äggtricket på Facebook

Pon Equipment 

Foto/Källa: Pon Equipment.

Aktuellt

ANNONS ▼
12 000 alkolås sedan införandet

12 000 alkolås sedan införandet

Sedan möjligheten infördes har Transportstyrelsen beslutat om över 12 000 körkort med villkoret alkolås. Det är överlägset flest...

Fler artiklar