Ny sopskopa

Ny sopskopa

YstaMaskiner AB presenterar en ny sopskopa i två olika arbetsbredder på 1,55 m och 1,85 m för olika typer av lastmaskiner som t ex Bobcat, Weidemann, L 25 och L30.

Sopskopa YSTA SS 155 och 185 kompletterar därmed YstaMaskiners breda sortiment ytterligare på sopvalsar med uppsamlingsbox.

Sopskopan är utrustad med två stödhjul och kan utrustas med olika redskapsfästen som t ex Bobcat, Trima, Euro, Stora BM, L 25 och L 30 beroende på kundens behov. Under sopning kan sopskopan antingen köras framåt eller bakåt.

Den totala bredden på den mindre modellen är 1,8 m och på den större 2,1m. Den mindre modellen väger 450 kg och den större 540 kg. Borstdiametern är 650 mm med zicksackborst och oljebehovet är 50 l/min. Volymen på uppsamlingsboxen är ca 340 l på den mindre modellen och ca 400 l på den större.

Sopskopan behöver endast ett dubbelverkande hydrauluttag för drivning av soprotorn. Vid tömning tiltas skopan ner och soprotorn reverseras.

Sopskopan kan extrautrustas med hydraulisk tömning som seriekopplas med drivningen av soprotorn så att det endast kräver ett dubbelverkande hydrauluttag krävs. Tömning sker genom att reversera oljeflödet, soprotorn lyfts upp och därefter tiltas skopan ner för tömning.

Ystamaskiner AB

Läs också

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Ny sopskopa

Ny sopskopa

YstaMaskiner AB presenterar en ny sopskopa i arbetsbredd 2,30 m för montering på olika typer av kompaktlastare och lastmaskiner...

Aktuellt

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

ANNONS ▼
Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar