Mångsidig enfassvets

Mångsidig enfassvets

Kompakt, lätt, kraftfull och mångsidig. Det utmärker den bärbara enfassvetsen Iron-Mig 221P från italienska Stel. Egenskaperna gör svetsen idealisk för alla platsarbeten och verkstadsapplikationer.

Kombinationen av kompakta mått, mångsidighet och prestanda gör att Iron-Mig 221P passar utmärkt för service- och reparationssvetsning.

Unikt för Iron-Mig 221P är pulsad mig/mag-svetsning med steglös synergisk teknik, vilket enligt tillverkaren ger ett enkelt handhavande och ett överlägset resultat på stål, rostfritt stål och aluminium.

Svetsen ger även möjlighet till CuSi3 Brazing (lödning) av framförallt galvade ytor.

Iron-Mig 221P är utrustad med ett avancerat dynamiskt elektroniskt system, vilket tar total automatisk kontroll över all ingående variabel nätspänning.

Svetsens synergiska system underlättar för användaren. Med ett fåtal enkla inställningar är det möjligt att hitta rätt parametrar för en utmärkt svetsfog. Välj tråd och ange materialtjocklek, sedan är det bara att svetsa.

Iron-Mig 221P har synergiska förinställda svetsprogram med både puls och dubbelpuls för stål, rostfritt stål, aluminium och CuSi3 Brazing.

Programvalet P.A.W.™ ger lägre värmetillförsel och är idealiskt för svetsning av tunnplåt från 0,5 till 2 millimeter.

 

Leverans sker i paket innehållande:

  • Stel Iron-Mig 221P, synergisk MIG/MAG-svets för pulsad svetsning, 200 A, 1-fas
  • TBi 250-ESG EXPERT LT 3 meter svetspistol gaskyld, 200 A
  • TBi återledarkabelset 4 meter med klämma av mässing, 25mm² svetskabel, 200 A
  • MESTRINER MINI Ar/Mix Regulator med dubbla manometrar
  • E-J VAC 60 Bronz ø0.8mm D-200 MAG-tråd SG-2, 5 kg/frp

www.svets.pro

Läs också

Transportvänlig dieseltank

Transportvänlig dieseltank

MPP Sverige lanserar just nu sin stora nyhet: MPP – Transporttank (TT100, TT200 & TT300), alltigenom anpassad för den...

Aktuellt

ANNONS ▼
Dags för Mittia: Skogstransport!

Dags för Mittia: Skogstransport!

Den 16-17 augusti är det återigen dags för Mittia: Skogstransport - den renodlade fackmässan för hela skogstransportbranschen.

Fler artiklar