Ny skön skyddssko

Ny skön skyddssko

Inom kort finns en ny skyddssko från Arbesko hos återförsäljare över hela Norden – Arbesko 850. En luftig, skön och smidig skyddssko förpackad i en tuff design.

Smidig snabbsnörning

Arbesko 850 är härligt luftig, skön och smidig. Den har en slitstark sula med bra fäste och är utrustad med en uppgraderad version av snörningssystemet Boa®, som gör att du snabbt och enkelt kan dra åt dina skor – och ännu snabbare, med bara ett litet knapptryck, släpper på snörningen när du vill kliva ur dem. Arbesko 850 har dessutom en skön inläggssula som tillsammans med Arbeskos unika gelkudde, Energy Gel® 2.0, strategiskt placerad i hälen, tar det här med dämpning, svikt och den viktiga återfjädringen till en helt ny nivå.

Till hösten kommer uppföljaren – Arbesko 870 – med samma goda egenskaper och sköna känsla. Den enda skillnaden är att höstens modell är utrustad med det extremt tåliga funktionsmaterialet Cordura® istället för den luftiga kombination av mesh och mikrofiber som Arbesko 850 har. Arbesko 870 är dessutom designad med en annan accentfärg – en orange nyans som passar bra till hösten.

I samarbete med slutanvändare

Arbesko har utvecklat de nya modellerna i nära samarbete med en grupp slutanvändare, ett arbetssätt som visat sig vara mycket framgångsrikt.

– Att vi har kunnat testa och diskutera för- och nackdelar med de som ska gå och stå i skorna väldigt många timmar varje dag har varit guld värt i den här processen, konstaterar Richard Parent, forsknings- och utvecklingschef på Arbesko.

– Vi har tillsammans med våra testpersoner nått ett fantastiskt resultat. Skorna är smidiga och snabba att ta på sig, men framför allt är de otroligt sköna!
Arbesko

Bilden: Arbesko 870 utrustad med det tåliga funktionsmaterialet Cordura. Foto/Källa: Arbesko.

Läs också

Slitstark och bekväm skyddssko

Slitstark och bekväm skyddssko

Griffin är Solid Gears största skyddssko-satsning på flera år. En mångfacetterad skyddssko tillverkad med den senaste tekniken som möjliggör...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar