Återförsäljare av Telestack

Återförsäljare av Telestack

Fredheim Maskin meddelar nu stolt att de blir svensk återförsäljare av Telestack. Den första Telestackmaskinen är redan beställd, en Telestack LF520 som inom kort kommer att levereras till Karlstad.
Telestack är ledande inom lastnings- och lossningssystem samt inom olika lösningar för transportörer. Maskinens specialområde är dess radiala transportörer med teleskop, vilket möjliggör enorma lagringsmöjligheter samt hög flexibilitet vid exempelvis en båtlast. Telestack erbjuder olika typer av matare för lastning av lastbilar, hjullastare, grävmaskiner och krossar. Transportörer finns från 8 till 58 meter med kapacitet för 200 till 2000 ton/ timme.
Sedan tidigare är Fredheim Maskin återförsäljare av Telestack i Norge. De har därför stor kunskap och efterfarenhet från kundsålda maskiner samt ett befintligt lager av både nya maskiner och reservdelar.
Mässpremiär blir det på Entreprenad Live 2017 som arrangeras den 14 – 16 september på Ring Knutstorp i Skåne.

Fredheim Maskin AS

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar