Ge din Scania ”Next Generation” look

Ge din Scania ”Next Generation” look

Ägare till tidigare och nuvarande Scania-lastbilar kan nu enkelt uppgradera sin visirlampa för att få ett utseende som påminner om Scanias senaste S-modell, även kallad ”Next Generation”.

15 månader har det tagit från idé, kvalitetssäkring och ett antal prototyper till färdig produkt. Själva bytet av lampan ska vara enkelt enligt Magnus Henriksson på Diodhuset. ”Ett av målen var att den skulle kunna bytas ut på några minuter. Den är ”snap on” och passar direkt med original kabelanslutning i solskyddet på Scanias R/P/G/T modeller”.

Ledson OptoLine finns nu tillgänglig för chaufförer och Scania-ägare som vill byta ut sin gamla solskyddsbelysning till en med modernt utseende. Hitta den hos Diodhuset eller hos din närmaste, välsorterade tungdelsåterförsäljare.

Diodhuset

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar