Nytt varselsortiment

Nytt varselsortiment

Att omedelbart bli sedd och upptäckt kan rädda ditt liv i farliga arbetsmiljöer. Ökad medvetenhet om risker har resulterat i en ökad efterfrågan på kläder med hög synlighet. Därför presenterar Snickers Workwear nu en stor uppdatering av sitt varselsortiment. De nya tillskotten omfattar totalt nio stilar. Den nya lanseringen är utifrån från Snickers Workwear populära arbetsklädsfamliljer, som är avsedda att passa olika typer av arbetsförhållanden, att tåla tufft arbete och tuffa arbetssituationer samt att behålla flexibiliteten och rörelsefriheten. 

– Vi har tagit våra mest populära 6-seriedesigner från AllroundWork- och FlexiWork-familjerna och omarbetat dessa byxor och jackor till varselversioner samtidigt som vi lagt till erfterfrågade funktioner säger Henry Lundberg, Sales Development Manager på Snickers Workwear. – Vi vet att erfarna och hängivna användare av våra arbetsbyxor kommer att uppskatta att få knäskydden, de förböjda benen och passformen de är vana vid – samtidigt som de är synliga och säkra på jobbet fortsätter Henry Lundberg.

Tuff europeisk lagstiftning och en trend mot ökad fokus på arbetsmiljö innebär att arbetsgivare måste vara på tårna när det gäller att ge sina anställda varselkläder som lever upp till moderna standarder. – Vi ser ett större behov och en ökad medvetenhet hos våra kunder för arbetssäkra varselarbetskläder som fortfarande lever upp till de höga krav på komfort och funktionalitet som de har kommit att förvänta av våra arbetskläder, förklarar Henry Lundberg.

Snickers Workwear

Läs också

Skjorta och jacka i ett

Skjorta och jacka i ett

Tufft arbete kräver en skjorta som håller måttet. RuffWork skjortorna från Snickers Workwear har förstärkta armbågar för extra hållbarhet....

Underställ för alla väder

Underställ för alla väder

Snickers Workwear lanserar två nya serier av första lager – 37,5 och Merino. 37,5 – är ett första lager...

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar