Nytt varselsortiment

Nytt varselsortiment

Att omedelbart bli sedd och upptäckt kan rädda ditt liv i farliga arbetsmiljöer. Ökad medvetenhet om risker har resulterat i en ökad efterfrågan på kläder med hög synlighet. Därför presenterar Snickers Workwear nu en stor uppdatering av sitt varselsortiment. De nya tillskotten omfattar totalt nio stilar. Den nya lanseringen är utifrån från Snickers Workwear populära arbetsklädsfamliljer, som är avsedda att passa olika typer av arbetsförhållanden, att tåla tufft arbete och tuffa arbetssituationer samt att behålla flexibiliteten och rörelsefriheten. 

– Vi har tagit våra mest populära 6-seriedesigner från AllroundWork- och FlexiWork-familjerna och omarbetat dessa byxor och jackor till varselversioner samtidigt som vi lagt till erfterfrågade funktioner säger Henry Lundberg, Sales Development Manager på Snickers Workwear. – Vi vet att erfarna och hängivna användare av våra arbetsbyxor kommer att uppskatta att få knäskydden, de förböjda benen och passformen de är vana vid – samtidigt som de är synliga och säkra på jobbet fortsätter Henry Lundberg.

Tuff europeisk lagstiftning och en trend mot ökad fokus på arbetsmiljö innebär att arbetsgivare måste vara på tårna när det gäller att ge sina anställda varselkläder som lever upp till moderna standarder. – Vi ser ett större behov och en ökad medvetenhet hos våra kunder för arbetssäkra varselarbetskläder som fortfarande lever upp till de höga krav på komfort och funktionalitet som de har kommit att förvänta av våra arbetskläder, förklarar Henry Lundberg.

Snickers Workwear

Aktuellt

ELKO blir mustaschbärare

ELKO blir mustaschbärare

Elko följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling...

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Lastbilstillverkaren Scania kommer nu med en ny 13-liters etanolmotor för nästa generations lastbilar. Parallellt fortsätter kemi- och biodrivmedelsföretaget SEKAB...

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Nya generationens lastväxlare

Nya generationens lastväxlare

Hiab, en del av Cargotec,  introducerar nu den nya generationens lastväxlare, Multilift Ultima, med flera innovationer som är först...

Fler artiklar