Steelwrist får ny Sverigechef

Steelwrist får ny Sverigechef

Steelwrist är idag den snabbast växande tillverkaren av tiltrotatorer och snabbfästen i världen. Med en målmedveten satsning på robusta och moderna produkter, kombinerat med snabb service och en planerad expansion, krävs förstärkning av organisationen. 

Joakim Berglund anställdes på Steelwrist i våras som Key Account Manager. Nu tar Joakim över rollen som landschef Sverige och har nu det totala ansvaret för försäljningen på den svenska marknaden.
Med en gedigen bakgrund från grönytebranschen, kommer Joakim Berglunds kunskaper väl till pass! Senast kommer han från Stihl, där han jobbat som Sverigechef.

“Det är med stor glädje vi ser att Joakim tar upp tjänsten som landschef för den svenska marknaden. Med stor erfarenhet av att stödja återförsäljare och maskinägare, kommer han att bli en bra ledare för det svenska Steelwrist teamet”, säger försäljningschef Anders Barreng.

Vi är glada över att ha Joakim i vårt team!

Steelwrist AB

Bilden: Joakim Berglund, ny Sverigechef för Steelwrist AB. Foto/Källa: Steelwrist.

Läs också

Ny generation skopor

Ny generation skopor

Steelwrist lanserar en tredje generation grävskopor – lättare, starkare och med uppdaterad geometri Åtta år efter att Steelwrist lanserade...

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar