Nya Seat Arona

Nya Seat Arona

Seat fortsätter sin produktoffensiv med nya Seat Arona och tar sig därmed in i det växande crossover segmentet.

Efter att ha gjort sitt första framträdande i Barcelona i juni har nu nya SEAT Arona haft internationell premiär på IAA i Frankfurt. Nya Arona är Seat:s tredje lansering under 2017 efter nya Leon och nya Ibiza och är ännu ett steg i den största produktoffensiv någonsin från Seat.

Med nya Arona ger sig Seat in i det växande crossover segmentet. Tillverkningen kommer ske i Seats fabrik i Martorell och bilen är den andra modellen från Seat som kommer tillverkas med MQB A0-plattformen. Seat Arona har avancerad säkerhets- och uppkopplingsteknologi och erbjuder en mängd möjligheter att sätta en personlig touch både när det gäller exteriör och interiör.

Redan nu är den beställningsbar i Sverige och lanseringspriset startar från 165.900 konor. Liksom sina syskon kommer Arona finnas tillgänglig i tre olika utföranden: basmodellen Style, komfortutförandet Xcellence och sportiga FR. Inledningsvis kommer Arona finnas tillgänglig med två olika motoralternativ: en 1.0 TSI 95 och en 1.0 TSI 115. Senare under hösten kommer även en 1.5 TSI 150 motor till FR utförandet.

Seat

Aktuellt

ANNONS ▼
Nu är nya Toyota RAV4 här

Nu är nya Toyota RAV4 här

Nyutvecklad fyrhjulsdrift, supereffektiv elhybridteknik och helt ny plattform – nu är nya Toyota RAV4 här!

Fler artiklar