Nya Seat Arona

Nya Seat Arona

Seat fortsätter sin produktoffensiv med nya Seat Arona och tar sig därmed in i det växande crossover segmentet.

Efter att ha gjort sitt första framträdande i Barcelona i juni har nu nya SEAT Arona haft internationell premiär på IAA i Frankfurt. Nya Arona är Seat:s tredje lansering under 2017 efter nya Leon och nya Ibiza och är ännu ett steg i den största produktoffensiv någonsin från Seat.

Med nya Arona ger sig Seat in i det växande crossover segmentet. Tillverkningen kommer ske i Seats fabrik i Martorell och bilen är den andra modellen från Seat som kommer tillverkas med MQB A0-plattformen. Seat Arona har avancerad säkerhets- och uppkopplingsteknologi och erbjuder en mängd möjligheter att sätta en personlig touch både när det gäller exteriör och interiör.

Redan nu är den beställningsbar i Sverige och lanseringspriset startar från 165.900 konor. Liksom sina syskon kommer Arona finnas tillgänglig i tre olika utföranden: basmodellen Style, komfortutförandet Xcellence och sportiga FR. Inledningsvis kommer Arona finnas tillgänglig med två olika motoralternativ: en 1.0 TSI 95 och en 1.0 TSI 115. Senare under hösten kommer även en 1.5 TSI 150 motor till FR utförandet.

Seat

Läs också

Seat Ibiza med gasdrift

Seat Ibiza med gasdrift

Tidigare i år lanserade Seat den 5:e generationens Ibiza i Sverige. Nu är det klart att den ikoniska Ibiza-modellen även...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar