Modul-System utökar sitt erbjudande med egenutvecklade varningsljus.
Det nya sortimentet består av blixtljusramper, varningsbelysning och riktade blixtljus.
“Vi erbjuder endast premiumprodukter. E-märkning är en självklarhet”, säger Thomas Johansson, vice vd för Modul-System.

Modul-System är specialister på påbyggnadslösningar för servicefordon och erbjuder sina kunder nyckelfärdiga lösningar. Företaget tar ansvar för hela påbyggnaden och levererar skräddarsydda lösningar som möter alla kundkrav.

Till skillnad från andra inredningstillverkare erbjuder Modul-System egenutvecklade el- och belysningsprodukter. Vid utvecklingen av de nya varningsljusen har fokus legat på att ta fram robusta och energisnåla produkter.

“El är en stor del av påbyggnaden och ett av våra främsta fokusområden för tillfället. Genom att ta fram vårt eget sortiment har vi kontroll över hela processen och kan vi garantera produktkvaliteten, vilket inte hade varit möjligt med inköpta produkter”, säger Thomas Johansson, vice vd för Modul-System.

För några år sedan lanserade Modul-System ett sortiment med invändig belysning.

”Det har varit enormt framgångsrikt och förväntningarna på det nya sortimentet är därför mycket höga”, säger Thomas Johansson.

De nya belysningarna är tillgängliga i olika storlekar och varianter för att passa alla fordon och fungerar i såväl 12V som 24V-system. Alla lampor är E-märkta och levereras med två års garanti.

Modul-System HH AB