Robusta varningsljus

Robusta varningsljus

Modul-System utökar sitt erbjudande med egenutvecklade varningsljus.
Det nya sortimentet består av blixtljusramper, varningsbelysning och riktade blixtljus.
“Vi erbjuder endast premiumprodukter. E-märkning är en självklarhet”, säger Thomas Johansson, vice vd för Modul-System.

Modul-System är specialister på påbyggnadslösningar för servicefordon och erbjuder sina kunder nyckelfärdiga lösningar. Företaget tar ansvar för hela påbyggnaden och levererar skräddarsydda lösningar som möter alla kundkrav.

Till skillnad från andra inredningstillverkare erbjuder Modul-System egenutvecklade el- och belysningsprodukter. Vid utvecklingen av de nya varningsljusen har fokus legat på att ta fram robusta och energisnåla produkter.

“El är en stor del av påbyggnaden och ett av våra främsta fokusområden för tillfället. Genom att ta fram vårt eget sortiment har vi kontroll över hela processen och kan vi garantera produktkvaliteten, vilket inte hade varit möjligt med inköpta produkter”, säger Thomas Johansson, vice vd för Modul-System.

För några år sedan lanserade Modul-System ett sortiment med invändig belysning.

”Det har varit enormt framgångsrikt och förväntningarna på det nya sortimentet är därför mycket höga”, säger Thomas Johansson.

De nya belysningarna är tillgängliga i olika storlekar och varianter för att passa alla fordon och fungerar i såväl 12V som 24V-system. Alla lampor är E-märkta och levereras med två års garanti.

Modul-System HH AB

Läs också

Smarta varningsljus

Smarta varningsljus

Fordon som måste stanna vid vägkanten i mörkret utsätter sig för stor risk. Nu lanserar SLD marknadens första synkroniseringsbara...

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar