Kompakt polermaskin

Kompakt polermaskin

Flex introducerar den lilla kompakta maskinen XFE 7-12 80 som är ett utmärkt komplement till de större polermaskinerna. Den friroterande excenterpolermaskin kan användas till ett stort antal applikationer och når områden där andra polermaskiner har svårt att komma åt för att ge fordonet en extra glans.

Drivs säkert i alla lägen
XFE 7-12 80 är försedd med ett lågt och kompakt växelhuvud, sålunda ett minimalt avstånde till ytan som skall poleras. Maskinen kan därför drivas säkert i alla lägen för ett fulländat resultat.Polermaskinen är utrustad med VR-mikroprocessor-elektronik, med andra ord: bibehållet varvtal oberoende belastning samt mjukstart för att förhindra ryck vid start, vilket är essentiellt vid polering. Omstartsskydd vid strömavbrott för att förhindra att maskinen av misstag startar efter ett strömavbrott, överbelastningsskydd, varvtalsreglering och temperaturövervakning.

Idealiskt för temperaturkänsliga lacker
XFE 7-12 80 är precis som storebror, XFE 7-15 150, en friroterande maskin för hologramfri slutbehandling. Poleringsmaskinen är idealiskt för temperaturkänsliga lacker tack vare låg värmeutveckling. En slaglängd på 12mm för hög verkningsgrad, upptagen effekt på 700W med optimerade luftkanaler för perfekt kylning av motor och växel samt tomgångsslag på 3600-10800 gör XFE 7-12 80 till en kraftfull polermaskin. En utmärkt maskin som kompletterar och fulländar polersortimentet.

Ergonomi
Handtaget är ergonomiskt utformad med Softgrip. Det gör att du styr maskinen med precision samt att den alltid är bekväm och säker att hålla i. Ett sidohandtag finns som tillbehör som skruvas på vid behov.

Sin nätta vikt på 2,1 kg gör XFE 7-12 80 till en kompakt och behändig maskin som gör arbetet smidigt för användning på mindre och svåråtkomliga ytor. Resultatet blir ett vinnande koncept med perfekt finish! Polermaskinen finns dessutom som set.

Flex Scandinavia AB

Läs också

Kraftfull vinkelslip

Kraftfull vinkelslip

Ännu en gång sätter FLEX kronan på verket då de utökar och kompletterar sitt redan breda sortiment av vinkelslipar...

Kraftfull vinkelslip

Kraftfull vinkelslip

Ännu en gång sätter FLEX kronan på verket då de utökar och kompletterar sitt redan breda sortiment av vinkelslipar...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar