Härdande reparationstejp

Härdande reparationstejp

FiberFix är en superhärdande reparationstejp som blir hela 100 gånger starkare än vanlig silvertejp. Tejpen doppas i rumstempererat vatten i ca fem sekunder, kramas ut på överflödigt vatten och viras om det som ska lagas. När FiberFix tas ut från sin lufttäta påse aktiveras härdningsporcessen igång och inom 10-15 minuter har tejpen härdat.

Med FiberFix går det att laga i princip vad som helst – verktyg, slangar, trädgårdsredskap, vattenrör, stolsben och mycket annat. Lagningen blir vattentät, tål värme mellan -30° C och 150°C och tryck upp till 4 bar (60 psi) i slangar och rör. Lagningen blir vattentät och kan både slipas och målas. Produkten är giftfri men undvik att få överflödig massa på hud, kläder och verktyg.

FiberFix finns både som reparationstejp i olika bredder och som reparationslappar i 3-pack.

www.smartasaker.se

Läs också

Härdande reparationstejp

Härdande reparationstejp

FiberFix är en superhärdande reparationstejp som blir hela 100 gånger starkare än vanlig silvertejp. Tejpen doppas i rumstempererat vatten i ca...

Innovativ steghållare

Innovativ steghållare

Steghållaren är en ny svensk innovation som kan förebygga många olycksfall genom att hålla fast stegen säkert och stabilt....

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar