Nytt sortiment vinterhandskar

Nytt sortiment vinterhandskar

Nu har det nya sortimentet med vinterhandskar från Soft Touch landat. Denna kollektion inkluderar fyra olika modeller där alla har en genomgående snygg design i svart och grönt. Detaljerna är vad som utmärker dessa handskar och gör de till något alldeles särskilt speciellt.

En av de huvudsakliga komponenterna i denna serie är att vi använt räfflad PU istället för läder. Detta gör att handskarna andas bra, är längre hållbara och mer flexibla. En av de mest värdefulla funktionerna är den slimmade formen som omfamnar händerna.

PRV-700 – Flash

Denna enkla handske är inte så enkel ändå. Denna vinterhandske har förstärkt pekfinger och fingertoppar på alla fyra fingrar. Den har dubbla sömmar på utsatta ställen som säkerställer hållbarheten. Fleecefodret inuti håller händerna varma under de kallaste av dagar. PRV-700 har även ett M-tex membran som gör handsken vind- och vattentät så att händerna dessutom alltid är torra.  Läs mer om Flash

PRV-750 – Flash Kardborre

Flash lever minst sagt upp till namnet. Denna flashiga handske är gjord av ett högkvalitativt polyestermaterial. Den har en kardborreknäppning som smider åt runt handleden och håller handsken på plats. Flash har också ett M-tex membran som håller oönskad snö, vatten och vind utanför värmen inuti där ett fleecefoder håller händerna varma och sköna. Läs mer om Flash Kardborre.

PRV-800 – Light Winter

Denna modell är en lättare typ av vinterhandske. Den är till mångt och mycket väldigt lik PRV-700 – Flash men den har inte ett membran. Däremot har denna handske ett fleecefoder som håller händerna varma och sköna och den är särskilt rekommenderad för de som är känsliga mot krom.  Läs mer om Light Winter.

PRV-900 – Victory Winter

Den här är något alldeles särskilt. Victory Winter har förstärkt tumme och fingertoppar. Den har en dragförstärkning på innansidan handleden som gör det enkelt att dra på sig handsken. Denna modell har ett varmt fleecefoder och är ett bra alternativ till läderhandskar. De är dessutom rekommenderade till människor som är känsliga mot krom.  Läs mer om Victory Winter.

 

Mer information hittar du här.

Aktuellt

ELKO blir mustaschbärare

ELKO blir mustaschbärare

Elko följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling...

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Lastbilstillverkaren Scania kommer nu med en ny 13-liters etanolmotor för nästa generations lastbilar. Parallellt fortsätter kemi- och biodrivmedelsföretaget SEKAB...

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Nya generationens lastväxlare

Nya generationens lastväxlare

Hiab, en del av Cargotec,  introducerar nu den nya generationens lastväxlare, Multilift Ultima, med flera innovationer som är först...

Fler artiklar