Engcon inför två års garanti

Engcon inför två års garanti

Engcon inför två års garanti på alla nya tiltrotatorer levererade efter 1:a januari 2018.

Sedan hösten 2015 har Engcon erbjudit ett extra års garanti för de som registrerat sin tiltrotator samt följt ett uppsatt serviceprogram. Något som företaget menar har gynnat användaren.

– Vi är övertygade om att en tiltrotator som har dokumenterad service, likt en personbil med servicebok, kommer att hålla uppe sitt värde på en kommande andrahandsmarknad, menar Sten Strömgren, kommunikationsansvarig på Engcon Group.

Efter kundönskemål ändrar dock Engcon kravet om registrering och alla kunder erhåller två års garanti på alla tiltrotatorer levererade efter 1:a januari 2018 utan krav om registrering. Engcon uppmanar ändå sina slutkunder att fortsätta registrera sin tiltrotator.

– Att registrera sin tiltrotator innebär inte bara att kunden får en dokumenterad tiltrotator. Kunden får även fördelar med snabbare service, eftersom vi redan har all information vi behöver om tiltrotatorn då de ringer för support. Detta underlättar för alla parter säger Sten Strömgren.

Engcons serviceprogram kvarstår
Sten Strömgren berättar också att det serviceprogram som företaget tagit fram kommer att finnas kvar.

– Självklart behåller vi serviceprogrammet. De slutkunder som vill serva sina tiltrotatorer enligt vårt serviceprogram och dessutom registrerar det, kommer alltså ha fortsatt möjlighet att göra det.

Dokumenterad service gynnar värdet på andrahandsmarknaden, menar Engcon.

Engcon hänvisar till hemsidan för mer information om garantin, för fortsatt registrering av tiltrotatorer samt för att fylla i genomförda service-tillfällen.

Engcon

Läs också

Engcon stödjer Trimbles nya grävsystem

Engcon stödjer Trimbles nya grävsystem

Tiltrotatortillverkaren Engcon samarbetar med de flesta etablerade tillverkarna av maskinstyrningar och grävsystem, för att ge kunderna största möjliga nytta....

Aktuellt

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

ANNONS ▼
Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar