KGK är fortsatt exklusiv Liqui-Moly distributör

KGK är fortsatt exklusiv Liqui-Moly distributör

Samarbetsavtalet mellan Liqui Moly och ADI-gruppen har ingen inverkan på distributionen i Sverige. Här är KGK den enda distributören för det tyska olje- och tillsatsmärket. ”Naturligtvis fortsätter vi vårt framgångsrika partnerskap med KGK”, säger Ingo Linder, som ansvarar för den svenska marknaden på Liqui Moly.

 Den 25 januari, meddelade Liqui Moly att företaget blivit officiell leverantör till ADI-gruppen. Detta är ett internationellt avtal som möjliggör förbättrad distribution i många länder. Om, och i vilken utsträckning, ett samarbete äger rum bestäms från land till land.

 För den svenska marknaden har avtalet med ADI ingen påverkan alls. Både Liqui Moly och ADI uppgav att de inte ser någon vinst i ett samarbete här. „I KGK har vi en mycket stark och framgångsrik partner i Sverige som ökade sin omsättning av Liqui Moly med nästan 50% under 2017“, säger Ingo Lindner. „Det finns ingen anledning att ändra på någonting. Vi är mycket nöjda med samarbetet med KGK och ser fram emot många år tillsammans framöver.“

Liqui Moly

 

 

Läs också

Ny olja för Jaguar och Land Rover

Ny olja för Jaguar och Land Rover

Trenden med allt mer tunnflytande motoroljor för att bidra till minskad bränsleförbrukning och mindre utsläpp finns hos alla bilmärken....

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar