Portabel och laddbar arbetslampa

Portabel och laddbar arbetslampa

Thorsman 17W LED är den nya uppladdningsbara arbets-lampan från Schneider Electric som är enkel att sätta upp var som helst där det behövs bra belysning, utan trassel med el och sladdar. Den smidiga arbetslampan fungerar dessutom lika bra utomhus som inomhus.

Maximal flexibilitet är framför allt det som utmärker den nya arbetslampan Thorsman 17W LED, utvecklad för att vara så smidig och enkel som möjligt att ta med sig och sätta upp på alla tänkbara arbetsplatser, både för proffs och hemmafixare. Ett smart uppladdningssystem gör att ladd-ningen av det inbyggda Li-batteriet blir okomplicerad. Dels ingår en huvudladdare och dels en laddare till bilen så att arbetslampan också kan laddas upp på väg till och från olika uppdrag. Dessutom kan den, om det behövs, laddas upp samtidigt som den används, vilket innebär att du aldrig behöver riskera att stå utan bra arbetsbelysning.

Den nya lampan är likt övriga lampor i Thorman LED sortimentet försedd med den allra senaste LED-tekniken med låg strömförbrukning och en livslängd på hela 50 000 timmar vilket motsvarar 20–25 år. En teknik som i kombi-nation med den frostade linsen ger ett mycket bra, kraft-fullt och jämnt ljus som har den stora fördelen att det inte bländar. 2-stegsbelysning gör det också enkelt att anpassa ljus-styrkan och välja mellan 750 eller 1 500 lumen.

Flera olika smarta upphängningsalternativ gör den nya arbetslampan unik när det kommer till praktisk funktion. Den har även en justerbar konsol för att ställa lampan i olika lägen och med hjälp av det patenterade upphängningsbandet i gummi kan lampan hängas upp eller fästas på en mängd olika sätt. Som tillbehör finns även ett stativ. Till det kommer en robust och tålig design med en stötdämpande gummiram runt hela lampan och hög resistens mot fukt- och vatten, vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk.

Cirkapris 1 625 kr.

Schneider-Electric

Läs också

Aktuellt

Lönsam satsning på solceller

Lönsam satsning på solceller

Hurtigs Bil i Kungälv har satsat på solceller på bilhallens tak. En toppeninvestering menar vd, Christopher Hurtig.

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler artiklar