Portabel och laddbar arbetslampa

Portabel och laddbar arbetslampa

Thorsman 17W LED är den nya uppladdningsbara arbets-lampan från Schneider Electric som är enkel att sätta upp var som helst där det behövs bra belysning, utan trassel med el och sladdar. Den smidiga arbetslampan fungerar dessutom lika bra utomhus som inomhus.

Maximal flexibilitet är framför allt det som utmärker den nya arbetslampan Thorsman 17W LED, utvecklad för att vara så smidig och enkel som möjligt att ta med sig och sätta upp på alla tänkbara arbetsplatser, både för proffs och hemmafixare. Ett smart uppladdningssystem gör att ladd-ningen av det inbyggda Li-batteriet blir okomplicerad. Dels ingår en huvudladdare och dels en laddare till bilen så att arbetslampan också kan laddas upp på väg till och från olika uppdrag. Dessutom kan den, om det behövs, laddas upp samtidigt som den används, vilket innebär att du aldrig behöver riskera att stå utan bra arbetsbelysning.

Den nya lampan är likt övriga lampor i Thorman LED sortimentet försedd med den allra senaste LED-tekniken med låg strömförbrukning och en livslängd på hela 50 000 timmar vilket motsvarar 20–25 år. En teknik som i kombi-nation med den frostade linsen ger ett mycket bra, kraft-fullt och jämnt ljus som har den stora fördelen att det inte bländar. 2-stegsbelysning gör det också enkelt att anpassa ljus-styrkan och välja mellan 750 eller 1 500 lumen.

Flera olika smarta upphängningsalternativ gör den nya arbetslampan unik när det kommer till praktisk funktion. Den har även en justerbar konsol för att ställa lampan i olika lägen och med hjälp av det patenterade upphängningsbandet i gummi kan lampan hängas upp eller fästas på en mängd olika sätt. Som tillbehör finns även ett stativ. Till det kommer en robust och tålig design med en stötdämpande gummiram runt hela lampan och hög resistens mot fukt- och vatten, vilket gör den lämplig för både inom- och utomhusbruk.

Cirkapris 1 625 kr.

Schneider-Electric

Aktuellt

ELKO blir mustaschbärare

ELKO blir mustaschbärare

Elko följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling...

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Lastbilstillverkaren Scania kommer nu med en ny 13-liters etanolmotor för nästa generations lastbilar. Parallellt fortsätter kemi- och biodrivmedelsföretaget SEKAB...

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Nya generationens lastväxlare

Nya generationens lastväxlare

Hiab, en del av Cargotec,  introducerar nu den nya generationens lastväxlare, Multilift Ultima, med flera innovationer som är först...

Fler artiklar