Produktnyheter

Bränslebesparande balanseringskulor

SteyrTek -balanseringskulor erbjuder en helt ny metod med vilken lastbilsdäck kan balanseras noggrannare än med traditionella slagvikter och bevisligen minska bränsleförbrukningen med 2,2 procent.

”I balanseringen av lastbilsdäck blåser det nu nya vindar: SteyrTek-balanseringskulor kan kallas för ett teknologiskt genombrott vid balansering av lastbilsdäck”, säger representanten för SteyrTek-produkters importör Jukka Heiskanen vid tyrelia.com.

Med SteyrTek-balanseringskulor är det möjligt att uppnå en noggrannare balansering som behövs utföras endast en gång under däckets livslängd. Det har också konstaterats att balanseringskulorna förlänger däckets livslängd, eftersom ojämnt slitage på däcket minskar på grund av bättre balansering.

”Nyttan med balanseringskulorna är obestridlig. Vid balansering av lastbilsdäck behöver man inte längre använda dyra balanseringsmaskiner. Det går lätt och snabbt att balansera med kulor. Den ekonomiska besparingen är betydande”, fortsätter Heiskanen.

SteyrTek-balanseringskulorna är ett miljövänligt alternativ. Kulorna stannar inne i däcket och sprids inte i miljön. De håller däckets hela livslängd och kan användas på nytt.

Pris:
-SteyrTek-balanseringskulor 5kg 609 SEK
-SteyrTek-balanseringskulor 10 x 5kg 5099 SEK

www.tyrelia.com