Ny sopskopa

Ny sopskopa

YstaMaskiner AB presenterar en ny sopskopa i arbetsbredd 2,30 m för montering på olika typer av kompaktlastare och lastmaskiner etc.

Sopskopan är utrustad med två stödhjul och kan utrustas med olika redskapsfästen som t ex Bobcat, Trima, Euro, Stora BM, L 20 och L 30 beroende på kundens behov. Under sopning kan sopskopan antingen köras framåt eller bakåt.

Den väger 650 kg. Borstdiametern är 650 mm med zicksackborst och oljebehovet är 50 l/min. Volymen på uppsamlingsboxen är 500 l.

Sopskopan behöver endast ett dubbelverkande hydrauluttag för drivning av soprotorn. Vid tömning tiltas skopan ner och soprotorn reverseras.

Sopskopan kan extra utrustas med 2 stycken hydraulikcylindrar för tömning som seriekopplas med drivningen av soprotorn så att det endast krävs ett dubbelverkande hydraulikuttag. Tömning sker genom att reversera oljeflödet, soprotorn lyfts upp och sedan tiltas skopan ner för tömning.

Har ni några frågor eller vill ha ytterligare

Mer information hittar du på hemsidan, www.ystamaskiner.se

 

Läs också

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Ny sopskopa

Ny sopskopa

YstaMaskiner AB presenterar en ny sopskopa i två olika arbetsbredder på 1,55 m och 1,85 m för olika typer...

Aktuellt

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport förvärvar Pilotene Transport AS och rycker därmed allt närmare målsättningen att bli marknadsledande på snabba transporter i Norden.

ANNONS ▼
Vägtrafiken i april

Vägtrafiken i april

Under april 2019 omkom 17 personer och 1 224 personer skadades i vägtrafiken.

Se upp för piratkopierade bildelar

Se upp för piratkopierade bildelar

Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) varnar verkstäder och bilägare för att montera in bildelar om ursprunget av delen är okänd.

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Fler artiklar