Slittåliga släpvagnskopplingar

Slittåliga släpvagnskopplingar

Som ett steg i sin strategi att erbjuda kunden kompletta lösningar för både nybyggnationer och förbättringar av sina tunga fordon lanserar Abkati nu släpvagnskopplingar från Rockinger.

Rockinger har en gedigen historia med över hundra års erfarenhet av släpvagnskopplingar. Hög kvalitet och säkerhet har varit ledord redan från start varför produkterna är nummer ett på flertalet marknader i Europa. När Abkati nu tar upp deras lösningar i sortimentet kan vi se fram emot ett riktigt bra alternativ även i Sverige.

Släpvagnskopplingarna är i massivt gjutjärn och tack vare sin konstruktion kombinerat med smarta lösningar för på- och avhängning samt ett genomgående säkerhetstänk i utvecklingen ligger de i topp på marknaden.

En släpvagnskoppling måste hålla en oerhört hög kvalitet. Förutom att dra stora värden i släpet säkerställer de också att transporten går till på ett säkert sätt för både föraren och medtrafikanterna. Rockingers dragstyrka och slittålighet i kombination med dess pålitliga säkerhetssystem gör att man kan känna sig trygg i alla lägen, säger Rickard Gradin, Key Account Manager Abkati.   

Abkati AB

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
DAF utökar sortimentet

DAF utökar sortimentet

De nya produkterna är ett led i arbetet med att utöka sortimentet av anläggningsfordon anpassade för den nordiska marknaden.

Vägtrafiken i mars

Vägtrafiken i mars

Under mars 2019 omkom 10 personer och 1 244 personer skadades i vägtrafiken.

Volvokoncernen miljardinvesterar

Volvokoncernen miljardinvesterar

Volvokoncernen satsar stort i Skövdefabriken. Ökad flexibilitet samt en en mer hållbar tillverkningsteknik är syftet med investeringarna.

Årets däcktillverkare 2019

Årets däcktillverkare 2019

Michelin har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Årets däcktillverkare, ”Tire Manufacturer of the Year”.

Fler artiklar