Slittåliga släpvagnskopplingar

Slittåliga släpvagnskopplingar

Som ett steg i sin strategi att erbjuda kunden kompletta lösningar för både nybyggnationer och förbättringar av sina tunga fordon lanserar Abkati nu släpvagnskopplingar från Rockinger.

Rockinger har en gedigen historia med över hundra års erfarenhet av släpvagnskopplingar. Hög kvalitet och säkerhet har varit ledord redan från start varför produkterna är nummer ett på flertalet marknader i Europa. När Abkati nu tar upp deras lösningar i sortimentet kan vi se fram emot ett riktigt bra alternativ även i Sverige.

Släpvagnskopplingarna är i massivt gjutjärn och tack vare sin konstruktion kombinerat med smarta lösningar för på- och avhängning samt ett genomgående säkerhetstänk i utvecklingen ligger de i topp på marknaden.

En släpvagnskoppling måste hålla en oerhört hög kvalitet. Förutom att dra stora värden i släpet säkerställer de också att transporten går till på ett säkert sätt för både föraren och medtrafikanterna. Rockingers dragstyrka och slittålighet i kombination med dess pålitliga säkerhetssystem gör att man kan känna sig trygg i alla lägen, säger Rickard Gradin, Key Account Manager Abkati.   

Abkati AB

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Enklare fuska med vägmätaren

Enklare fuska med vägmätaren

Nordens största fordonsbranschförening, SFVF, varnar för att bilägare blir lättare att lura när avancerad teknik införs.

Årets Djurtransportör 2018

Årets Djurtransportör 2018

Djuromsorg, punktlighet och stort kundfokus gör att Kils Djurtransporter AB har utsetts till Årets Djurtransportör 2018.

Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna tecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som levererade ännu en lift till Ryds Glas.

Mobil laddningsstation för elbilar

Mobil laddningsstation för elbilar

Volkswagens kommande mobila laddningsstation för eldrivna fordon behöver ingen extern elförsörjning och kan sättas upp där den behövs.

Fler artiklar