Produktnyheter

Högkvalitativa verktygslådor

Abkati strävar efter att vara en helhetsleverantör som tillhandahåller stort såväl som smått till kunder av alla storlekar. Därför introducerar man nu verktygslådor från BT och Parafancar. Dessa två högkvalitativa produktserier kompletterar Abkatis sortiment och tillsammans täcker de in alla upptänkliga behov.

BT verktygslådor är tillverkade i anodiserad aluminiumplåt med dörr och gångjärn i polerat rostfritt stål. Tack vare aluminiumet har lådan en låg vikt. För att motverka fukt i lådan finns en kondensventil i bakgaveln och en tätningslist i locket.

Parafancar verktygslådor är i standardutförande tillverkade helt i matt, rostfritt stål med polerade detaljer. MIG-svets garanterar en hög grad av mekanisk styrka och vattentäthet, vilket kontrolleras genom tuffa kontrolltester. För att motverka kondens finns en luftventil i bakstycket.

– Det är viktigt att ha en kvalitetslåda på sin bil och om man väljer en från BT eller Parafancar är mest en smaksak. En del prioriterar en låg vikt medan andra ser det som en fördel med helsvetsade stållådor, säger Urban Vester, marknadschef Abkati.          

Abkati AB   

Bilden: BT verktygslåda. Foto/Källa: Abkati

logo
Catharina Olsson-Lindh