Lösa verktyg och material blir snabbt ett hinder för en effektiv och säker arbetsdag i servicebilen. För att göra det lättare och bekvämare att förvara och komma åt verktyg under transporten, har Hilti gjort deras nyaste verktygsväskor fullt kompatibla med Sortimos hyllsystem.

För hantverkare, installatörer och andra yrkesgrupper som spenderar flera timmar i bilen på väg till och från jobbet, kan en funktionellt inredd servicebil ha stor betydelse för arbetsdagens effektivitet och säkerhet. Nu kan servicebilsägare som föredrar Hilti se fram emot förbättrad överblick, flera förvaringsmöjligheter och större säkerhet bakom ratten. Den globala verktygs- och maskinproducenten har gjort sina nyaste verktygsväskor fullt kompatibla med hyllsystemen från Sortimo, Europas ledande leverantör av servicebilsinredning.

Nu kan Hiltis verktygsväskor monteras fast med hjälp av skenor från Sortimos populära bilinredningssystem Globelyst. På så sätt kan servicebilsanvändaren komma åt verktygen lätt och bekvämt på vägen till och från olika jobb. Samtidigt blir det lättare att behålla överblicken över föremålen i lastutrymmet och undvika att smågrejer försvinner. Eftersom verktygsväskorna fixeras i Sortimos hyllsystem, som genomgått flera krocktest, minskar risken att löst liggande föremål äventyrar säkerheten under transporten.

Kan anpassas efter behov

– Precis som Hilti arbetar vi målinriktat för att optimera arbetsdagen för våra kunder och samarbetspartners. Vi tvivlar inte på, att intelligent servicebilsinredning har avgörande betydelse för både effektivitet och säkerhet i lastutrymmet såväl som i förarhytten. Vi hoppas därför att vårt samarbete med Hilti kan bidra till bättre prestationsförmåga och större arbetsglädje bakom ratten, berättar Johan Ernst, Country Manager hos Sortimo Sverige. Han fortsätter:

– Framförallt är det en bra möjlighet att anpassa lösningarna efter just din servicebil. Verktygsväskorna kan utrustas med iläggsboxar som har samma dimensioner och storlekar som Sortimos insatslådor. De kan även kombineras med hela vårt urval av tillbehör, vilket ger en större flexibilitet och bättre förvaringsmöjligheter som matchar dina behov.

Sortimo