Nya förvaringsmöjligheter till servicebilen

Nya förvaringsmöjligheter till servicebilen

Lösa verktyg och material blir snabbt ett hinder för en effektiv och säker arbetsdag i servicebilen. För att göra det lättare och bekvämare att förvara och komma åt verktyg under transporten, har Hilti gjort deras nyaste verktygsväskor fullt kompatibla med Sortimos hyllsystem.

För hantverkare, installatörer och andra yrkesgrupper som spenderar flera timmar i bilen på väg till och från jobbet, kan en funktionellt inredd servicebil ha stor betydelse för arbetsdagens effektivitet och säkerhet. Nu kan servicebilsägare som föredrar Hilti se fram emot förbättrad överblick, flera förvaringsmöjligheter och större säkerhet bakom ratten. Den globala verktygs- och maskinproducenten har gjort sina nyaste verktygsväskor fullt kompatibla med hyllsystemen från Sortimo, Europas ledande leverantör av servicebilsinredning.

Nu kan Hiltis verktygsväskor monteras fast med hjälp av skenor från Sortimos populära bilinredningssystem Globelyst. På så sätt kan servicebilsanvändaren komma åt verktygen lätt och bekvämt på vägen till och från olika jobb. Samtidigt blir det lättare att behålla överblicken över föremålen i lastutrymmet och undvika att smågrejer försvinner. Eftersom verktygsväskorna fixeras i Sortimos hyllsystem, som genomgått flera krocktest, minskar risken att löst liggande föremål äventyrar säkerheten under transporten.

Kan anpassas efter behov

– Precis som Hilti arbetar vi målinriktat för att optimera arbetsdagen för våra kunder och samarbetspartners. Vi tvivlar inte på, att intelligent servicebilsinredning har avgörande betydelse för både effektivitet och säkerhet i lastutrymmet såväl som i förarhytten. Vi hoppas därför att vårt samarbete med Hilti kan bidra till bättre prestationsförmåga och större arbetsglädje bakom ratten, berättar Johan Ernst, Country Manager hos Sortimo Sverige. Han fortsätter:

– Framförallt är det en bra möjlighet att anpassa lösningarna efter just din servicebil. Verktygsväskorna kan utrustas med iläggsboxar som har samma dimensioner och storlekar som Sortimos insatslådor. De kan även kombineras med hela vårt urval av tillbehör, vilket ger en större flexibilitet och bättre förvaringsmöjligheter som matchar dina behov.

Sortimo

Aktuellt

ELKO blir mustaschbärare

ELKO blir mustaschbärare

Elko följer upp förra årets succéinsamling till förmån för cancerforskningen genom att i år helhjärtat stödja Mustaschkampen. Förra årets insamling...

Nya spridarmodeller

Nya spridarmodeller

Till kommande vintersäsong har Hilltip lanserat tre nya spridarmodeller, det utökade sortimentet täcker nu ett större omfång av fordon...

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Scania släpper ny 13-liters etanolmotor

Lastbilstillverkaren Scania kommer nu med en ny 13-liters etanolmotor för nästa generations lastbilar. Parallellt fortsätter kemi- och biodrivmedelsföretaget SEKAB...

Sopvals för grävmaskiner

Sopvals för grävmaskiner

YstaMaskiner lanserar nu en ny modell sopvals SV150 för grävmaskiner eller liknande bärare. Sopvalsen kommer att ha Zick Zack...

Nya generationens lastväxlare

Nya generationens lastväxlare

Hiab, en del av Cargotec,  introducerar nu den nya generationens lastväxlare, Multilift Ultima, med flera innovationer som är först...

Fler artiklar