Ny digital ultraljudstvätt i fyra storlekar

Ny digital ultraljudstvätt i fyra storlekar

De förra ultraljudstvättarna i Pela-sortimentet blev snabbt en storsäljare. Nu presenterar Verktygsboden en ny modell tvättar utrustade med minnesfunktion, multifrekvens och avgasning för en förbättrad rengöringseffekt.

Användarvänliga och mångsidiga. I Verktygsbodens sortiment för ultraljudstvättar finns en ny serie bänkmodeller i olika storlekar och med funktioner som ger en hög flexibilitet och bekvämlighet – utan att göra avkall på renligheten.

Pela ultraljudstvättar är en ny modell tvättar i fyra storlekar (4, 9, 13 och 27 liter) – nätta och behändiga nog att få plats på arbetsbänken men tillräckligt stora att rymma förgasare, cykelkedjor och andra delar som är svåra och tröttsamma att göra rent för hand. De nya ultraljudstvättarna har ställbar temperatur (0-80 grader) och ställbar tid (1-99 minuter) med en tydlig LED-display samt minnesfunktion för inställd justering. För att optimera tvättningen ytterligare har ultraljudstvättarna också utrustats med funktionerna ”degas” (renar tvättvätskan från syrgas) och multifrekvens. Med multifrekvens menas möjligheten att välja mellan två olika frekvenser, där den lägre frekvensen används för intensiv rengöring av grovt smutsiga detaljer och där den högre ger en jämnare och finare rengöring av känsligt material.

Rengöring med ultraljudstvätt är en mycket effektiv tvätteknik, som baseras på högfrekventa ultraljudsvågor i tvättvätska, så kallad kavitation. Miljontals små bubblor som uppstår av vibrationerna imploderar mot det som ska rengöras och skapar en elektronisk borstning. Användningsområdena för en ultraljudstvätt är enorma – verktyg, motor- och fordonsdelar, produktionskomponenter, smycken och kirurgiska instrument är några exempel.

Verktygsboden

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar