Ännu effektivare Street King

Ännu effektivare Street King

Den flexibla sopmaskinen Street King 660 från Aebi Schmidt har funnits på marknaden i två år och levereras till kunder över hela världen. Nu lanseras nya tillval som gör den moduluppbyggda sopmaskinen ännu effektivare.

 

– Bland tillvalen finns ett nytt högtrycksvattensystem som kan förlänga sopmaskinens drifttid med upp till 30 % och minska dammbildningen. Det nya systemets högtrycksmunstycken klarar även mycket krävande arbetsuppgifter. Nu är det dessutom enklare än någonsin att ta bort löv, säger Mette Engström, vd på Aebi Schmidt Sweden.

En separat avloppsvattenpump på vattentanken leder avloppsvattnet till sugmunstycket där det sugs upp igen och renas. Därmed elimineras den tidskrävande processen att fylla på med rent vatten. För att minimera risken för igensättning spolas sugslangen dessutom hela tiden igenom.

Ytterligare vattentankar kan monteras mellan förarhytten och sopsystemet och ge totalt upp till 1 000 liter extra kapacitet.

– En annan innovation är tillvalet med högtrycksvatten som maximerar både prestanda och flexibilitet. Med ett tryck på 200 bar vid 50 l/min klarar systemet även de allra mest krävande arbetsuppgifterna, förklarar Mette Engström.

Street King 660 har en självbärande ramkonstruktion som gör det möjligt att montera systemet på valfritt fordon som är godkänt för vikten.

– Den stora anpassningsförmågan och alla extra tillval gör att kunden kan skräddarsy maskinen helt efter sina behov. Det finns så många olika tillval att vi faktiskt bygger helt olika konfigurationer nästan varje dag, berättar Mette Engström.

ASH Group

Läs också

Eldriven sopmaskin i nytt projekt

Eldriven sopmaskin i nytt projekt

Elektrifieringstrenden av olika fordon pågår i samhället med full kraft där även arbetsfordon numera börjar bli tillgängliga till en...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar