Webbshop för grävmaskiner

Webbshop för grävmaskiner

Maskino har lanserat ett helt nytt sätt att beställa och finansiera din Kubotagrävmaskin. Med Kubota All Inclusive bygger och beställer du din grävmaskin online och får en finansiering med en fast månadskostnad där allt ingår.

Som världens första leverantör erbjuder nu Maskino – den svenska generalagenten för Kubota Construction Equipment – möjligheten att bygga och beställa en grävmaskin online och få den hemlevererad.

– Kubota ligger i teknologisk framkant och det ska vi på Maskino också göra. Därför vill vi vara först med att erbjuda möjligheten att beställa maskinen online, förklarar Maskinos vd, Göran Lyngstad, och fortsätter:

– Att beställa online är väldigt enkelt. Du kan göra det från mobilen eller datorn hemma i soffan och du ser direkt vad kostnaden blir, med och utan olika tillbehör.

Finansiering där allt ingår

När du beställer din Kubota på maskino.se får du en treårig finansiering med en fast månadskostnad. I månadskostnaden ingår bland annat obegränsade timmar, service där maskinen står, garantier och försäkringar. Göran Lyngstad förklarar tankarna bakom konceptet och hur man kan garantera samma fasta kostnad under tre år.

– Vi vill erbjuda våra kunder en bekymmersfri finansiering där absolut allt ingår. Därför garanterar vi ett fast månadsbelopp utan överraskningar, oavsett räntehöjningar och valutaförändringar. Med Kubota All Inclusive slipper du kontantinsats, värdeminskning och oväntade utgifter. Enkelt och tryggt.

– Vi är så säkra på Kubotas höga kvalitet och på vårt servicenätverk att vi kan erbjuda en fast månadskostnad – oavsett hur mycket du använder maskinen. Och tack vare att vi har gjort upphandling av försäkringar, har heltäckande garantier, fri service där maskinen står och fria timmar är Kubota All Inclusive ett väldigt prisvärt och tryggt val, avslutar Göran Lyngstad.

Det här ingår i Kubota All Inclusive:

·         Obegränsade timmar.
·         Service där maskinen står.
·         Försäkring – maskin och trafik.
·         Inleveransförsäkring – högst ett månadsbelopp i självrisk vid skador på maskin efter avtalsperiodens slut.
·         Garanti under hela perioden. Gäller även tillvald tiltrotator från Engcon.
·         Mobilitetsgaranti – vid fel på din maskin får du en lånemaskin inom 48 timmar från första kontroll.

Maskino AB

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar