Nytt additiv för Mazda 46V Soul Red Crystal

Nytt additiv för Mazda 46V Soul Red Crystal

För att framhäva nya bilmodellers linjer använder biltillverkarna gärna speciella, iögonfallande kulörer. Den nya Mazda CX-5 i en särskilt djupt glödande röd kulör är ett bra exempel på detta. Tack vare Standox nya additiv KA678 kan professionella lackerare reparera den här speciella OEM-kulören.

Mazdas nya OEM-kulör Soul Red Crystal imponerar med sitt exceptionella djup och reflekterande egenskaper. Men att reparera den är ingen lätt uppgift, inte ens för professionella lackerare. För en professionell reparation av den här kulören erbjuder Standox nu additivet KA678, som blandas direkt med klarlacken som angivet i kulörreceptet. Appliceringen utförs i en tvåskikts reparationsprocess.
”För att åstadkomma resultat i världsklass krävs hantverk och precision på högsta nivå, och additivet och reparationsprocessen som utvecklats av Standox kommer att hjälpa professionella lackerare att åstadkomma det djup som utmärker den ursprungliga fabrikskulören från Mazda,” säger Ann-Charlotte Cardestig, försäljningschef för Standox i Sverige. Additivet KA678 finns nu att köpa i burkar på 100 ml.

Standox, är ett av de globala varumärkena för billack från Axalta Coating Systems. Besök hemsidan för mer info.

Läs också

Standox lanserar Standopedia

Standox lanserar Standopedia

Standox tillhandahåller en ny tjänst: Standopedia är ett nytt hjälpmedel som innehåller massvis av tips och råd om billacksreparationer...

Aktuellt

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport fortsätter expandera

Best Transport förvärvar Pilotene Transport AS och rycker därmed allt närmare målsättningen att bli marknadsledande på snabba transporter i Norden.

ANNONS ▼
Vägtrafiken i april

Vägtrafiken i april

Under april 2019 omkom 17 personer och 1 224 personer skadades i vägtrafiken.

Se upp för piratkopierade bildelar

Se upp för piratkopierade bildelar

Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF) varnar verkstäder och bilägare för att montera in bildelar om ursprunget av delen är okänd.

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Fler artiklar