Anpassade inlägg till servicebilar

Anpassade inlägg till servicebilar

Sortimo lanserar nya anpassade inlägg till servicebilsägare

Verktyg kan snabbt försvinna eller orsaka skador när de ligger lösa och osäkrade i servicebilen. Det påverkar inte bara effektiviteten utan även säkerheten under arbetsdagens gång. Av den anledningen lanserar Sortimo nu anpassade inlägg till flera av deras förvaringslösningar, så att det blir enklare och bekvämare för servicebilsägare att förvara sina verktyg från Gedore.

Hantverkare, installatörer och andra yrkesgrupper spenderar många timmar på transport till och från olika uppdrag. För att pendlingen inte ska påverka varken effektiviteten eller säkerheten, är det extra viktigt med bra förvaringsmöjligheter i servicebilen.

Därför lanserar Sortimo, Europas ledande leverantör av servicebilsinredning, nu anpassade skuminlägg till deras populära förvaringslösningar som exempelvis nya generationen L-BOXXar, i samarbete med den globala verktygstillverkaren Gedore. Det betyder att användare av Gedores verktyg nu kan se fram emot fler förvaringsmöjligheter, bättre överblick över sin utrustning och förbättrad säkerhet bakom ratten.

– Vårt samarbete med Gedore betyder att hantverkare, installatörer och andra som använder vår servicebilsinredning nu kan få en tryggare arbetsdag. Inläggen till våra förvaringslösningar minskar nämligen risken för att verktyg och dyr utrustning skadas eller försvinner. På så sätt säkrar man vägen till en tryggare och mer effektiv arbetsdag bakom ratten, förklarar Johan Ernst, Country Manager hos Sortimo Sverige.

Förvaring anpassad efter alla behov
Enligt Johan Ernst blir det nu ännu enklare och bekvämare att få tillgång till verktygen på vägen till och från uppdrag, samtidigt som det blir lättare att behålla överblicken och därmed undvika att ens utrustning försvinner. På grund av att skuminläggen är speciellt anpassade till Gedores sortiment och till exempel kan användas i Sortimos robusta nya L-BOXXar, minskar det samtidigt risken för att lösa verktyg skadas eller påverkar säkerheten.

Han påpekar samtidigt att de nya inläggen kan kombineras med flera av Sortimos lösningar, vilket ger ytterligare möjligheter för anpassad förvaring:

– Det är gott om möjligheter att justera lösningarna efter just din arbetsdag. Inläggen kan nämligen både kombineras med våra fordonsinredningssystem såväl som med varandra – och det i sin tur, ger större flexibilitet och bättre möjligheter för förvaring som stämmer överens med ditt företags behov, avslutar han.

Sortimo

Läs också

Aktuellt

Lönsam satsning på solceller

Lönsam satsning på solceller

Hurtigs Bil i Kungälv har satsat på solceller på bilhallens tak. En toppeninvestering menar vd, Christopher Hurtig.

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler artiklar