Bil & Verkstad är nu en del av Åkeri & Entreprenad

Bil & Verkstad är nu en del av Åkeri & Entreprenad

Utökat innehåll både på sajten och i tidningen. Vi lägger till verkstad.

Du som tidigare fått nyhetsbrevet från Bil & Verkstad eller hamnat på akerioentreprenad.se via Bil & Verkstads hemsida, kanske ställer dig frågan varför du nu istället får stifta bekantskap med denna sida/nyhetsbrev. Vi har tänkt såhär:
De branscher Åkeri & Entreprenad bevakar och vänder sig till är sedan tidigare åkeri-. entreprenad- och skogsbranschen. Vi berättar bland annat om nyheter på respektive område, testar nya fordon och maskiner med mera, men vill även spegla vardagen inom alla de olika verksamheter som ryms inom dessa områden.

En gemensam nämnare för alla är fordon och maskiner – allt från pickuper till giganter avsedda för gruvdrift. Och en viktig del av vardagen i en fungerande verksamhet är underhåll, service och reparationer.
Det ligger därför nära till hands att inkludera även er som äger eller arbetar på en verkstad som mottagare av Åkeri & Entreprenads nyhetsbrev. Det utökade innehållet kommer också att spegla sig i tidningen Åkeri & Entreprenads innehåll. Som ändock fortfarande kommer att innehålla allt det andra. Precis som vanligt. Vi bara plussar på med lite mer. Same same but different…

Läs senaste numret av Åkeri & Entreprenad här.

Aktuellt

ANNONS ▼
Dags för Mittia: Skogstransport!

Dags för Mittia: Skogstransport!

Den 16-17 augusti är det återigen dags för Mittia: Skogstransport - den renodlade fackmässan för hela skogstransportbranschen.

Fler artiklar