Bil & Verkstad är nu en del av Åkeri & Entreprenad

Bil & Verkstad är nu en del av Åkeri & Entreprenad

Utökat innehåll både på sajten och i tidningen. Vi lägger till verkstad.

Du som tidigare fått nyhetsbrevet från Bil & Verkstad eller hamnat på akerioentreprenad.se via Bil & Verkstads hemsida, kanske ställer dig frågan varför du nu istället får stifta bekantskap med denna sida/nyhetsbrev. Vi har tänkt såhär:
De branscher Åkeri & Entreprenad bevakar och vänder sig till är sedan tidigare åkeri-. entreprenad- och skogsbranschen. Vi berättar bland annat om nyheter på respektive område, testar nya fordon och maskiner med mera, men vill även spegla vardagen inom alla de olika verksamheter som ryms inom dessa områden.

En gemensam nämnare för alla är fordon och maskiner – allt från pickuper till giganter avsedda för gruvdrift. Och en viktig del av vardagen i en fungerande verksamhet är underhåll, service och reparationer.
Det ligger därför nära till hands att inkludera även er som äger eller arbetar på en verkstad som mottagare av Åkeri & Entreprenads nyhetsbrev. Det utökade innehållet kommer också att spegla sig i tidningen Åkeri & Entreprenads innehåll. Som ändock fortfarande kommer att innehålla allt det andra. Precis som vanligt. Vi bara plussar på med lite mer. Same same but different…

Läs senaste numret av Åkeri & Entreprenad här.

Aktuellt

Fossilfritt transportlaboratorium

Fossilfritt transportlaboratorium

Scanias transportaboratorium används för delar av Scanias interna transportbehov. Från 2018 drivs vagnparken enbart av fossilfria* bränslen eller hybridteknik,...

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelappen Grow Forest har laddats ned 100 000 gånger internationellt. Nu växer spelet ytterligare med nya funktioner för att fortsätta...

Sveriges sista PGR-bil

Sveriges sista PGR-bil

Den sista PGR-bilen med destination Sverige. Efter en omfattande påbyggnation levereras den nu i form av en avancerad brandbil...

Från rosa till blått för Derome

Från rosa till blått för Derome

Under oktober månad färgades alla Deromes virkespaket rosa, till förmån för bröstcancerforskningen. Nu är november här och för att...

Fler artiklar