Persson Hyrmaskiner expanderar  

Persson Hyrmaskiner expanderar  

Persson Hyrmaskiner växer så det knakar. De senaste tre åren har man nästan dubblerat sin omsättning. Nu öppnar Stenungsundsföretaget sin femte depå. Den nya depån är belägen i Trollhättan och gör att Persson Hyrmaskiner expanderar sin verksamhet till området i och omkring Trollhättan. 

 – Arbetet går helt enligt plan och vi startar inom kort, säger Jens Bergvie, vd på Persson Hyrmaskiner.

De senaste tre åren har Persson Hyrmaskiner nästan dubblerat sin omsättning och nu går maskinuthyrningsföretaget in i en expansionsfas. Inom kort öppnar företaget en ny depå i Trollhättan, vilket blir det femte. Sedan tidigare har Persson Hyrmaskiner depåer i Stenungsund, Kungälv, Göteborg och Uddevalla.

Persson Hyrmaskiners depå i Uddevalla når redan idag kunder i centrala Trollhättan. Med den nya depån får uthyrningsföretaget möjlighet att nå större delar av staden och växa utanför de centrala delarna. Persson Hyrmaskiner vill växa där deras kunder befinner sig och erbjuda ännu bättre möjligheter till service.

– Vi kan nu bli en ännu bättre leverantör till våra kunder som redan finns i området. Samtidigt ser vi ett kommande behov av underhåll och nybyggnationer i och kring Trollhättan. Det ger oss en långsiktighet och vi bedömer att det är läge att satsa här nu, säger Jens Bergvie.

Depån är på drygt 1 600 kvadratmeter och en stor gårdsyta. Just nu pågår rekrytering av personal, bland annat en depåchef, uthyrare och returkontrollant.

Persson Hyrmaskiner

 

Aktuellt

Övertygande däcktester

Övertygande däcktester

Premiumtillverkaren Hankook tar steget in i den kalla årstiden med tre utmärkta modeller som fått testbetyg över genomsnittet.

Nynas 90 år

Nynas 90 år

När Nynas första raffinaderi togs i bruk i Nynäshamn 1928, var fokus på att förse den svenska marknaden med...

Nya Mitsubishi L200

Nya Mitsubishi L200

Den 17 november är det världspremiär av den nya pickupen Mitsubishi L200 i Bangkok.  I Sverige lanseras bilen hösten...

Fossilfritt transportlaboratorium

Fossilfritt transportlaboratorium

Scanias transportaboratorium används för delar av Scanias interna transportbehov. Från 2018 drivs vagnparken enbart av fossilfria* bränslen eller hybridteknik,...

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelappen Grow Forest har laddats ned 100 000 gånger internationellt. Nu växer spelet ytterligare med nya funktioner för att fortsätta...

Sveriges sista PGR-bil

Sveriges sista PGR-bil

Den sista PGR-bilen med destination Sverige. Efter en omfattande påbyggnation levereras den nu i form av en avancerad brandbil...

Från rosa till blått för Derome

Från rosa till blått för Derome

Under oktober månad färgades alla Deromes virkespaket rosa, till förmån för bröstcancerforskningen. Nu är november här och för att...

Fler artiklar