Persson Hyrmaskiner expanderar  

Persson Hyrmaskiner expanderar  

Persson Hyrmaskiner växer så det knakar. De senaste tre åren har man nästan dubblerat sin omsättning. Nu öppnar Stenungsundsföretaget sin femte depå. Den nya depån är belägen i Trollhättan och gör att Persson Hyrmaskiner expanderar sin verksamhet till området i och omkring Trollhättan. 

 – Arbetet går helt enligt plan och vi startar inom kort, säger Jens Bergvie, vd på Persson Hyrmaskiner.

De senaste tre åren har Persson Hyrmaskiner nästan dubblerat sin omsättning och nu går maskinuthyrningsföretaget in i en expansionsfas. Inom kort öppnar företaget en ny depå i Trollhättan, vilket blir det femte. Sedan tidigare har Persson Hyrmaskiner depåer i Stenungsund, Kungälv, Göteborg och Uddevalla.

Persson Hyrmaskiners depå i Uddevalla når redan idag kunder i centrala Trollhättan. Med den nya depån får uthyrningsföretaget möjlighet att nå större delar av staden och växa utanför de centrala delarna. Persson Hyrmaskiner vill växa där deras kunder befinner sig och erbjuda ännu bättre möjligheter till service.

– Vi kan nu bli en ännu bättre leverantör till våra kunder som redan finns i området. Samtidigt ser vi ett kommande behov av underhåll och nybyggnationer i och kring Trollhättan. Det ger oss en långsiktighet och vi bedömer att det är läge att satsa här nu, säger Jens Bergvie.

Depån är på drygt 1 600 kvadratmeter och en stor gårdsyta. Just nu pågår rekrytering av personal, bland annat en depåchef, uthyrare och returkontrollant.

Persson Hyrmaskiner

 

Läs också

Utmanare i maskinuthyrningsbranschen

Utmanare i maskinuthyrningsbranschen

Nu inleder maskinuthyrningsföretagen Persson Hyrmaskiner i Västsverige och Herok i Mälardalen ett omfattande samarbete. Nyligen bildade man det gemensamma företaget...

Aktuellt

Lönsam satsning på solceller

Lönsam satsning på solceller

Hurtigs Bil i Kungälv har satsat på solceller på bilhallens tak. En toppeninvestering menar vd, Christopher Hurtig.

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler artiklar