Stark slutspurt på 2018 för MittX

Stark slutspurt på 2018 för MittX

MittX, som tillverkar ljusbågar för entreprenadmaskiner och lantbruksmaskiner, avslutar året på bästa sätt med en stororder på 110 stycken av deras tak- och motviktsbågar.

Under december kommer företaget att förbereda den första leveransen av ordern för att sedan fortsätta leverera resterande bågar under 2019 på avrop.

Sundahls Maskinaffär i Växjö är generalagent för Atlas i Sverige och även de som har gjort beställningen av MittX. De tänker att samtliga grävmaskiner som levereras från dem ska ha en MittX-tak- och motviktsbåge monterad.

– MittX har visat upp produkter som passar våra kunder utmärkt och vi ser att det finns en stor efterfrågan, så vi har sett till att de ingår i Swedish Edition-maskinerna som vi levererar, berättar Kristian Danielsson på Sundahls Maskinaffär i Växjö.

I och med det fortsatt stora intresset för ljusbågarna från MittX blir det ett spännande 2019 och kan innebära en utökning av personalstyrkan.

– Det här är en jättefin order och det är verkligen roligt att få förtroendet att leverera åt Sundahls Maskinaffär. Det blir ju ett lite högre tryck på vår produktion och även om vi är väl förberedda så utesluter vi inte att vi kommer att behöva ta in fler medarbetare framledes, berättar Lena Tönners Ångman, vd på MittX i Färila.

Läs också

Fallande restvärden

Fallande restvärden

Restvärdena rasar på entreprenadmaskiner. Den främsta orsaken är de allt tuffare miljözonsreglerna som riskerar att slå ut begagnatmarknaden. –...

Aktuellt

ANNONS ▼
Enklare fuska med vägmätaren

Enklare fuska med vägmätaren

Nordens största fordonsbranschförening, SFVF, varnar för att bilägare blir lättare att lura när avancerad teknik införs.

Årets Djurtransportör 2018

Årets Djurtransportör 2018

Djuromsorg, punktlighet och stort kundfokus gör att Kils Djurtransporter AB har utsetts till Årets Djurtransportör 2018.

Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna tecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som levererade ännu en lift till Ryds Glas.

Mobil laddningsstation för elbilar

Mobil laddningsstation för elbilar

Volkswagens kommande mobila laddningsstation för eldrivna fordon behöver ingen extern elförsörjning och kan sättas upp där den behövs.

Fler artiklar