Leverans vid dörren från PostNord

Leverans vid dörren från PostNord

Nu blir det möjligt att få små paket levererade vid dörren. Den 2 maj lanseras flera nyheter i PostNords populära produkt för försändelser upp till två kilo.

I takt med att e-handeln ökar och allt fler privatpersoner vill få sina varor hemskickade istället för att hämta ut dem hos ombud, utvecklar nu PostNord sina tjänster.

–      Självklart vill vi möta marknadens önskemål. Med vår tjänst Varubrev, där e-handlarna kan skicka varor upp till två kilo hem i postlådan blir det nu också möjligt att välja ”Leverans vid dörr”. säger Yasmina Djedou, produktchef på PostNord

I samarbete med referensgrupp

Tilläggstjänsten innebär att försändelsen kan levereras utanför dörren om den är för stor för att rymmas i brevinkastet eller postlådan, istället för att som tidigare, vidaresändas till ombud. Tilläggstjänsten är framtagen för att mottagaren ska kunna välja själv hur varan ska levereras utifrån sina behov.

Förbättringarna har tagits fram i samarbete mellan PostNord och en referensgrupp bestående av några av Sveriges största e-handelsföretag.

– Genom att arbeta med en referensgrupp kan vi fortsätta att utveckla vårt erbjudande och tillmötesgå våra kunders och mottagares önskemål på bästa sätt. säger Yasmina Djedou.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar