Uppnå Godkänd Bilverkstad på rekordtid

Uppnå Godkänd Bilverkstad på rekordtid

Ett nytt verktyg gör det möjligt att köra i mål certifieringen som Godkänd Bilverkstad på några få veckor. Det största arbetet är dokument – och systemet KlarOK bryter snabbt ner hela jobbet till enkla pass med en guide. Den verkstad som använder 30 minuter om dagen är klar för certifiering på några veckor. Därefter kan verkstaden boka valfritt kontrollföretag.

Joachim Due-Boje för MRF och Godkänd Bilverkstad säger ”Det är precis denna typ av system våra medlemmar behöver. Systematiskt kvalitetsarbete är egentligen väldigt enkelt, bara man har rätt stödsystem. Med rätt stödsystem kan verkstaden koncentrera sig på det den är bäst på: Fackmässiga reparationer och skaffa fler nöjda kunder. MRF därför har ordnat ett avtal med bland andra KlarOK för att ge rabatterade priser till sina medlemmar.”

Hårdtrimmat kvalitets- och ledningssystem

KlarOK är ett helt kvalitets- och ledningssystem som är hårdtrimmat för att göra enbart det du som verkstad behöver för just din verksamhet. Det är så enkelt att använda att enmansverkstäder klarar jobbet utan konsult. Systemet stödjer också större kedjor med central administration.

Markus Englund på KlarOK förklarar: ”Klockan tickar och hela branschen är spänd för att införa kvalitetssystem med certifieringar. Men det finns inte utrymme för högre kostnader. Därför har vi byggt ett system som är grymt trimmat och uppsnabbat för att göra exakt det som krävs för att både jobba vidare som verkstad – och samtidigt höja sin egen kvalitet. Det gör att verkstaden både kan spara och tjäna pengar.”

Få ordning på dokumenten

Vid tillsynsbesök från myndigheter och Räddningstjänst är det viktigt att ha ordning på sina dokument. Också detta hjälper KlarOK till med. Det är med systemet enkelt att visa t ex sitt systematiska brandskyddsarbete eller arbetsmiljöarbete.

KlarOK används redan av mer än 250 verkstäder och systemet stöds av flertalet kontrollföretag som t ex Kontrollerad Bilverkstad.

För mer information, se kortfilm (2 min) här. eller besök www.klarok.se

Läs också

Kraftfull spektrofotometer

Kraftfull spektrofotometer

Cromax introducerar ChromaVision Pro Mini – en ny, liten, kraftfull spektrofotometer för snabbare kulörmatchning som blir rätt på första...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar